Neljä nuorta aikuista keskustelee pöydän ääressä Croco-viikonlopussa. Taustalla hirsiseinä ja pelastusrengas. Kuva Pasi Määttänen.

Kursseille hakeminen

Sopeutumista tukeville kursseille haetaan sähköisellä hakemuksella, joka löytyy Kurssit 2024-sivulta kunkin kurssin tiedoista. Voit myös ladata ja tulostaa yhdistyksen hakulomakkeen (PDF) vuoden 2024 sopeutumisvalmennusta tukeville kurssille tai pyytää sen yhdistyksen toimistolta.

Hakemukset kannattaa täyttää huolellisesti, koska valinnat tehdään niiden perusteella. Jos olet jo aiempina vuosina hakenut kurssille, ne kannattaa mainita hakemuksen lisätiedoissa.

Hakemukset lähetetään osoitteella kuoreen tunnus ”Kurssit”:
IBD ja muut suolistosairaudet ry
Finlaysoninkatu 7
33210 Tampere

Lisätietoa kursseista:
IBD ja muut suolistosairaudet ry, järjestökoordinaattori Carita Sinkkonen
puh. 040 765 7931, 075 325 4400 (ma ja to 14-17) tai carita.sinkkonen@ibd.fi

Tutustu kurssien tietosuojaselosteeseen.

Kustannukset 2024

Kurssin ohjelma on maksutonta lukuun ottamatta 20 € / vrk / aikuinen omavastuuta koko kurssin ajalta ja sisältää täysihoidon: majoituksen pääsääntöisesti 2 hengen huoneissa (1 hengen huoneesta sovittava etukäteen ja mahdollisesti joudumme siitä veloittamaan erotuksen hinnan) ja perhekurssilla perhehuoneissa sekä ruokailut ohjelman mukaan (aamiainen, lounas, iltapäivän välipala, päivällinen ja iltapala). Kustannuksista vastaa IBD ja muut suolistosairaudet ry, Veikkauksen tuotoilla.

Kurssin omavastuuosuudesta voi anoa myös vapautusta taloudellisin perustein. Hakemus tulee toimittaa yhdistykselle 5 arkipäivän sisällä kurssivalintailmoituksen vastaanottamisesta laskien.

Kurssin matkoista tai ansiotyönmenetyksestä ei ole mahdollista saada enää tukea vuoden 2022 jälkeen.

Valinnat kurssille

Haku kursseille päättyy viisi-kuusi (5-6) viikkoa ennen kurssin alkamista ja perhekursseilla kahdeksan (8) viikkoa ennen kurssin alkamista.

Kursseille valitaan kurssilaiset hakemusten perusteella sosiaalisin ja terveydellisin tai taloudellisin perustein. Kurssille hakeneille ilmoitetaan sähköpostilla tai kirjallisesti kurssivalinnoista.

Voit tutustua valintaperusteisiin klikkaamalla tästä.

Este osallistua kurssille

Yhdistyksen yleiset ilmoittautumis- ja peruutusehdot, joihin kannattaa tutustua etukäteen.

Jos kurssilainen ei saavu tilaisuuteen, hänen pitää esittää lääkärintodistus. Ilman ilmoitusta tai lääkärintodistusta kurssilaiselta veloitetaan osallisuudestaan aiheutuneet kulut, eikä omavastuu maksua palauteta.