Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi täyttämällä liittymislomake

Tervetuloa jäseneksi!
Me IBD ja muut suolistosairaudet ry:ssä olemme sinua varten. Haluamme varmistaa, että arkesi IBD:n tai muun suolistosairauden kanssa sujuu mahdollisimman hyvin, oletpa sairastava tai läheinen.

Jäsenenä tuet toimintaamme, kun autamme ja tuemme jäseniämme monin tavoin – valvomme etuja, lisäämme tietoisuutta suolistosairauksista ja teemme vaikuttamistyötä muun muassa sairastamisen kustannuksien pysymiseksi kohtuullisella tasolla ja tasavertaisen hoidon saamiseksi. Valtakunnallisen järjestömme toimisto sijaitsee Tampereella.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu on yhden ihmisen tuki yhdistyksen toiminnalle.

Vuoden 2023 jäsenmaksut ovat:

  • Perusjäsen 27 €
  • Perhejäsen 17 €
  • Kannatusjäsen 500 €


Lue lisää jäsenmaksusta

Jäsenyys on suositeltavaa tehdä sairastavan henkilön nimellä, vaikka liittymisen tekisi alaikäisen huoltaja. Perhejäsenyyden ehtona on, että samassa taloudessa asuu perusjäsen.
Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseneksi.

Uutena jäsenenä voit maksaa jäsenmaksun Paytrail-palvelun kautta heti liittyessäsi, tai sähköpostitse tai paperisena toimitetun jäsenmaksulaskun tiedoilla. Jos valitsit paperisen jäsenmaksulaskun, se saapuu noin 1-2 viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä. Ensimmäisen verkkopankissa suoritetun laskun maksamisen yhteydessä voit aktivoida e-laskun. Muista aina käyttää laskukohtaista viitettäsi!

Maksettuasi jäsenmaksun lähetämme sinulle 1-2 viikon kuluessa liittymispaketin postitse. Paketti sisältää mm. jäsenlehden ja paperisen jäsenkortin, jonka kääntöpuolella on Vessapassi.

Kun jäsenmaksu on kirjautunut tietoihimme, saat sähköpostiin aktivointilinkin jäsensivuille. Jäsensivuilla voit mm. ladata sähköisen Vessapassin älypuhelimeesi, sekä päivittää tietojasi. Huomaathan, että aktivointilinkki on voimassa 10 päivää. Käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite, salasana tulee itse luoda. Jos et pääse kirjautumaan kokeile käyttää salasanamuistutinta. Huomaathan, että kirjautumisoikeus poistuu kahden vuoden ei-aktiivisuuden jälkeen.
Jo aiempina vuosina liittyneille jäsenmaksu lähetetään vuosittain maaliskuussa.

Jäsentietojasi voit muuttaa jäsensivuilla tai lähettää uudet tietosi meille sähköpostitse, info(a)ibd.fi. Älä käytä liittymislomaketta tietojesi päivittämiseen.

Liittymislomake

Ongelmatilanteissa ota yhteys yhdistykseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseeninfo@ibd.fi tai 075 325 4400 maanantaisin ja torstaisin klo 14.00–17.00. Muita yhteystietoja löytyy sivulta www.ibd.fi/yhteystiedot.

Maksupalveluntarjoajan maksuehdot, jos valitset Paytrail-vaihtoehdon:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.