kuurankukkia

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi täyttämällä liittymislomake

Tervetuloa jäseneksi!
Me IBD ja muut suolistosairaudet ry:ssä olemme sinua varten. Haluamme varmistaa, että arkesi IBD:n tai muun suolistosairauden kanssa sujuu mahdollisimman hyvin, oletpa sairastava tai läheinen.

Autamme ja tuemme jäseniämme monin tavoin, valvomme heidän etujaan, lisäämme tietoisuutta suolistosairauksista ja teemme vaikuttamistyötä muun muassa sairastamisen kustannuksien pysymiseksi kohtuullisella tasolla ja tasavertaisen hoidon saamiseksi. Valtakunnallisen järjestömme toimisto sijaitsee Tampereella.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu on yhden ihmisen tuki yhdistyksen toiminnalle.
Vuonna 2022 jäsenmaksu on perusjäseneltä 27 e, perhejäseneltä 17 e ja kannatusjäseneltä 400 e.
Lue lisää jäsenmaksusta

Jäsenyys on suositeltavaa tehdä sairastavan henkilön nimellä, vaikka liittymisen tekisi alaikäisen huoltaja. Perhejäsenyyden ehtona on, että samassa taloudessa asuu perusjäsen.
Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseneksi.

Uusille jäsenille toimitetaan jäsenmaksulasku valitulla laskutustavalla sähköpostilla heti liittymisen jälkeen, tai postitse noin 1-2 viikon kuluessa. Voit aktivoida e-laskun verkkopankissasi ensimmäisen laskun maksun yhteydessä. Muista käyttää laskukohtaista viitettäsi.
Maksettuasi jäsenmaksun saat sähköpostiisi mobiilisen Vessapassi -linkin (älypuhelimeen).

Maksettuasi jäsenmaksun lähetämme sinulle myös liittymispaketin postitse 1-2 viikon kuluessa. Lisäksi saat sähköpostiisi jäsensivujen aktivointilinkin, joka on voimassa 10 päivää. Aktivoimalla jäsensivusi voit mm. päivittää tietosi ja ladata mobiilivessapassin ja luoda tunnukset keskustelupalstalle. Käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite, salasana tulee itse luoda. Kirjautumisoikeus poistuu automaattisesti kahden vuoden ei-aktiivisuuden jälkeen.
Jos et pääse kirjautumaan kokeile käyttää salasamamuistutinta.

Jo aiempina vuosina liittyneille jäsenmaksu lähetetään vuosittain maaliskuussa.

Jäsentietojasi voit muuttaa jäsensivuilla tai lähettää uudet tietosi meille sähköpostitse, info(a)ibd.fi. Älä käytä liittymislomaketta tietojesi päivittämiseen.

Liittymislomake

Ongelmatilanteissa ota yhteys yhdistykseen info@ibd.fi tai 075 325 4400 maanantaisin ja torstaisin klo 14.00–17.00