Liity jäseneksi

Liity jäseneksi täyttämällä liittymislomake täällä >>

Tervetuloa jäseneksi!
Me IBD ja muut suolistosairuadet ry:ssä olemme sinua varten. Haluamme varmistaa, että arkesi IBD:n tai muun suolistosairauden kanssa sujuu mahdollisimman hyvin, oletpa sairastava tai läheinen.

Autamme ja tuemme jäseniämme monin tavoin, valvomme heidän etujaan, tuomme suolistosairauksia yleiseen tietoon ja teemme vaikuttamistyötä muun muassa sairastamisen kustannuksien pysymiseksi kohtuullisella tasolla ja tasavertaisen hoidon saamiseksi. Vaikka yksiportaisen järjestömme toimisto sijaitsee Tampereella, toimintamme on valtakunnallista.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu on yhden ihmisen tuki yhdistyksen toiminnalle. Vuonna 2021 jäsenmaksu on perusjäseneltä 27 e, perhejäseneltä 17 e ja kannatusjäseneltä 400 e. Lue lisää jäsenmaksusta täältä >>

Jäsenyys on suositeltavaa tehdä sairastavan henkilön nimellä, vaikka liittymisen tekisi alaikäisen huoltaja. Perhejäsenyyden ehtona on, että samassa taloudessa asuu perusjäsen.
Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseneksi.

Uusille jäsenille toimitetaan jäsenmaksulasku valitulla laskutustavalla sähköpostilla heti liittymisen jälkeen, tai postitse noin 1-2 viikon kuluessa. Voit aktivoida e-laskun verkkopankissasi ensimmäisen laskun maksun yhteydessä. Muista käyttää laskukohtaista viitettäsi.
Maksettuasi jäsenmaksun saat sähköpostiisi mobiilisen Vessapassi -linkin (älypuhelimeen).

Maksettuasi jäsenmaksun lähetämme liittymispaketin postitse 1-2 viikon kuluessa suorituksesta. Lisäksi saat sähköpostiisi aktivointilinkin, joka on voimassa 10 päivää. Aktivoimalla jäsensivusi voit mm. päivittää tietosi ja ladata mobiilivessapassin ja luoda tunnukset keskustelupalstalle. Käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite, salasana tulee itse luoda.

Jo aiempina vuosina liittyneille jäsenmaksu lähetetään vuosittain maaliskuussa.

Jäsentietoja voit muuttaa jäsensivuillasi tai lähettää uudet tietosi myös sähköpostitse, info(a)ibd.fi. Älä käytä liittymislomaketta tietojesi päivittämiseen.

Liittymislomake >>

Käsittelemme jäsenhakemuksia noin kerran viikossa.

Ongelmatilanteissa ota yhteys yhdistyksen järjestökoordinaattoriin carita.sinkkonen (a) ibd.fi tai 040 765 7931.