Narsisseja.

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi täyttämällä liittymislomake, klikkaa tästä!

Tervetuloa jäseneksi!
Me IBD ja muut suolistosairaudet ry:ssä olemme sinua varten. Haluamme varmistaa, että arkesi IBD:n tai muun suolistosairauden kanssa sujuu mahdollisimman hyvin, oletpa sairastava tai läheinen.

Jäsenenä tuet valtakunnallista toimintaamme, kun mahdollistamme vertaistukea, lisäämme tietoa ja tietoisuutta suolistosairauksista, ja teemme edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä esimerkiksi sairastamisen kohtuullisten kustannusten ja tasavertaisen hoidon eteen.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu on yhden ihmisen tuki yhdistyksen toiminnalle.
Vuoden 2024 jäsenmaksut ovat:

  • Perusjäsen 27 €
  • Perhejäsen 17 €
  • Kannatusjäsen 500 €

Jäsenyys on suositeltavaa tehdä sairastavan henkilön nimellä, vaikka liittymisen tekisi alaikäisen huoltaja. Perhejäsenyyden ehtona on, että samassa taloudessa asuu perusjäsen.
Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseneksi.

Jäseneksi liittymisen käytännöt

Uutena jäsenenä voit maksaa jäsenmaksun Paytrail-palvelun* kautta heti liittyessäsi, tai sähköpostitse tai paperisena toimitetun jäsenmaksulaskun tiedoilla. Jos valitsit paperisen jäsenmaksulaskun, se saapuu noin 1-2 viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä. Kesällä ja lomakausina postituksissa saattaa olla viivettä. Ensimmäisen verkkopankissa suoritetun laskun maksamisen yhteydessä voit aktivoida e-laskun. Muista aina käyttää laskukohtaista viitettäsi!

Maksettuasi jäsenmaksun lähetämme sinulle 1-2 viikon kuluessa liittymispaketin postitse. Paketti sisältää mm. jäsenlehden ja paperisen jäsenkortin, jonka kääntöpuolella on Vessapassi.

Saat sähköpostiin aktivointilinkin jäsensivuille kun jäsenmaksu on kirjautunut tietoihimme. Jäsensivuilla voit mm. ladata sähköisen Vessapassin älypuhelimeesi, sekä päivittää tietojasi. Huomaathan, että aktivointilinkki on voimassa 10 päivää. Käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite, salasana tulee itse luoda.

Vuosittainen jäsenmaksu lähetetään aina maaliskuussa, eräpäivän ollen huhtikuussa. Ethän maksa uutta vuosijäsenmaksua vanhan laskun tiedoilla!

Jäsentietojen päivittäminen

Voit päivittää jäsentietojasi, kuten osoitetta ja puhelinnumeroa joko itse suoraan jäsensivuilla, tai lähettää uudet tietosi meille sähköpostitse, info@ibd.fi. Ethän käytä liittymislomaketta tietojesi päivittämiseen.

Eroaminen yhdistyksestä ja jäsenyyden päättyminen

Voit lähettää eropyynnön jäsenyydestä helposti jäsensivujen kautta. Voit myös ilmoittaa eropäätöksen toimistolle joko sähköpostilla osoitteeseen info@ibd.fi, tai puhelimitse puhelinpäivystysaikaan maanantaisin ja torstaisin klo 14.00–17.00 numeroon 075 325 4400.

Jos jäsenmaksu on maksamatta yli kolmen kuukauden kuluttua eräpäivästä, jäsenlehden saaminen evätään. Jos jäsenmaksu on laiminlyöty vuoden ajalta, jäsenen katsotaan eronneen ja hänet poistetaan jäsenrekisteristä.

Haasteita?

Ongelmatilanteissa ota yhteys yhdistykseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ibd.fi tai 075 325 4400 maanantaisin ja torstaisin klo 14.00–17.00. Muita yhteystietoja löytyy sivulta www.ibd.fi/yhteystiedot.

*Maksupalveluntarjoajan maksuehdot, jos valitset Paytrail-vaihtoehdon:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.