Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Tue toimintaamme ja lahjoita

Lahjoitus on oiva tapa tukea toimintaamme. Kohteen voi lahjoituksen antaja päättää itse. Se voi olla esimerkiksi IBD ja muut suolistosairaudet ry:n perheiden, nuorten tai senioreiden vertaistoiminta tai suolistosairauksiin liittyvän tiedon lisääminen.

IBD ja muut suolistosairaudet ry:lle on myönnetty 19.1.2022 toistaiseksi voimassa oleva rahankeräyslupa. Luvassa on määritelty kerättyjen varojen käyttötarkoitukseksi tulehduksellista suolistosairautta (IBD) tai muuta suolistosairautta sairastavien ja heidän läheistensä vertaistukitoiminta ja sairauksista tiedottaminen.

Toivomme teidän huomioivan yhdistyksemme, mikäli suunnittelette lahjoittavanne joulu- tai merkkipäivämuistamisiin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Kaikki tuki on meille tärkeää ja auttaa meitä tekemään tärkeää työtä suolistosairauksia sairastavien ja heidän läheistensä eteen.

Lahjoitukset voi osoittaa myös yhdistyksen tilille: Nordea FI28 1146 3001 1370 30.

Olemme mukana täysin uudenlaisessa lahjoitusalustassa, joka tekee järjestöjen tukemisesta helppoa ja läpinäkyvää. Voit kohdistaa lahjoituksesi Lahjoittamon sivuilta löytyviin kampanjoihimme.

Otamme vastaan myös testamenttilahjoituksia, lue lisää!

Kiitokset tuestanne!

IBD ja muut suolistosairaudet ry:n rahankeräysluvan numero on RA/2022/60.
Tarkastele rahankeräyslupaa (PDF).