Viestintä

Yksi IBD ja muut suolistosairaudet ry:n keskeisistä toimintamuodoista on tiedottaminen suolistosairauksista niin sairastaville, heidän läheisilleen, päättäjille kuin suurelle yleisöllekin.

Suoli Suorana -podcast käsittelee elämää IBD:n kanssa kahden nuoren aikuisen näkökulmasta. Jokaisessa jaksossa myös asiantuntija avaa aihetta. Tutustu Suoli Suorana -podcastiin ja lue lisää!

IBD ja muut suolistosairaudet ry:n jäsenlehti IBD ilmestyy neljästi vuodessa. Se postitetaan jäsenten lisäksi yhteistyökumppaneillemme, useisiin terveydenhuollon toimipisteisiin sekä alan päättäjille. Tutustu IBD-lehden aiempiin julkaisuihin ja lue lisää!

Suolistosairaus-aiheisia oppaita on jaossa yhdistyksen tapahtumissa sekä hoitopaikoissa ympäri Suomea. Lisäksi Mutkikas suoli -lastenkirja kertoo IBD:stä päiväkoti- ja alakouluikäisille ymmärrettävällä tavalla. Tilaa yhdistyksen tuottamia oppaita ja lue lisää!

Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa, erityisesti Facebookissa ja Instagramissa. Toimimme nimellä IBD ja muut suolistosairaudet ry. Tutustu somesisältöömme nettisivujen etusivujen alaosassa, tai suoraan kanavissa!

Videoista löydät erinäisiä suolistosairauksiin liittyviä videoita.

Tiedotteet-sivulle olemme koostaneet erilaisia tiedotteita, joita olemme lähettäneet eteenpäin.

Suolistosairaudet mediassa -sivulle poimitaan noin yksi uutinen per kuukausi, liittyen suolistosairauksiin. Katso sivultamme, mitä media aiheesta kirjoittaa!

Graafinen ohjeisto sisältää ohjeistuksen yhdistyksen logon käyttämisestä, sekä materiaalit sen ympärille. Käy tutustumassa ohjeistoomme!