Bannerissa koivunsilmuja ja teksti vuosikokous verkossa 22.5.2021.

Yrityksille

Lisätietoa Vessapassista yrityksille ruosiksi löydät täältä >>
Mer information om Toapass för företag här>>

Yhä useampi palveluntarjoaja haluaa palvella myös erityisryhmiä. Invaparkkipaikat lähellä kauppaa, lapsiperheiden isommat parkkiruudut, pyörätuoliliuskat ja inva-WC:t helpottavat liikuntaesteisten asioimista liikkeissä. Myös Vessapassin käyttöönotto on osa esteettömyyttä! Tarjottavan vessan ei tarvitse olla invavarusteltu, jotta yritys voi ottaa Vessapassin käyttöön.

Tavoitteenamme on, että liikkeenharjoittajat, kauppiaat ja muut julkiset tahot liittävät Vessapassin haltijat, eli suolistosairautta, endometrioosia, PCOS:ää, vulvodyniaa, suolistosyöpää, neurosairaksia, eturauhasyöpää, gynekologisia syöpiä, rakkosyöpää, neuroendokriinisiä kasvaimia ja sklerodermaa sairastavat eritysryhmien palvelujen joukkoon avaamalla WC:nsä oven Vessapassin haltijalle. Palveluntarjoajat voivat tilata ilmaiseksi liikkeensä oveen liimattavan ”Meillä käy Vessapassi” -tarran, joka kertoo, että vessapassin haltija on tervetullut käyttämään liikkeen vessaa.

Ottaessaan Vessapassin käyttöön yritys voi laajentaa edellä mainittuja sairauksia sairastavien henkilöiden elinpiiriä. Jotkut sairastavat henkilöt voivat olla pakotettuja pysymään wc-tilojen läheisyydessä sairauden vuoksi. Tietämällä, että omalla reitillä on vessa jossa käy Vessapassi, voi henkilö rohkaistua liikkumaan laajemmalla alueella.

Julkaisemme halutessasi yrityksesi tiedot Vessapassin Facebook-sivuilla, jonka löydät täältä>> sekä Vessapassi-paikkojen listauksessa, jonka löydät täältä>>

Kiinnostuitko? Hienoa! Liity Vessapassipaikkojen joukkoon täyttämällä liittymislomake.
Lomakkeeseen pääset täältä >> tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa