kuurankukkia

Yrityksille

Lisätietoa Vessapassista yrityksille ruosiksi
Mer information om Toapass för företag

Yhä useampi palveluntarjoaja haluaa palvella myös erityisryhmiä. Esteettömät parkkipaikat lähellä kauppaa, lapsiperheiden isommat parkkiruudut, luiskat ja esteettömät WC:t helpottavat liikuntaesteisten asioimista liikkeissä. Myös Vessapassin käyttöönotto on osa esteettömyyttä! Tarjottavan vessan ei tarvitse olla esteetön, jotta yritys voi ottaa Vessapassin käyttöön.

Tavoitteenamme on, että liikkeenharjoittajat, kauppiaat ja muut julkiset tahot liittävät Vessapassin haltijat, eli suolistosairautta, endometrioosia, PCOS:ää, vulvodyniaa, suolistosyöpää, neurosairaksia, eturauhasyöpää, gynekologisia syöpiä, rakkosyöpää, neuroendokriinisiä kasvaimia ja sklerodermaa sairastavat eritysryhmien palvelujen joukkoon avaamalla WC:nsä oven Vessapassin haltijalle. Palveluntarjoajat voivat tilata ilmaiseksi liikkeensä oveen liimattavan ”Meillä käy Vessapassi” -tarran, joka kertoo, että vessapassin haltija on tervetullut käyttämään liikkeen vessaa.

Ottaessaan Vessapassin käyttöön yritys voi laajentaa edellä mainittuja sairauksia sairastavien henkilöiden elinpiiriä. Jotkut sairastavat henkilöt voivat olla pakotettuja pysymään wc-tilojen läheisyydessä sairauden vuoksi. Tietämällä, että omalla reitillä on vessa jossa käy Vessapassi, voi henkilö rohkaistua liikkumaan laajemmalla alueella.

Julkaisemme halutessasi yrityksesi tiedot Vessapassin Facebook-sivuilla, sekä Vessapassi-paikkojen listauksessa.

Kiinnostuitko? Hienoa! Liity Vessapassipaikkojen joukkoon täyttämällä liittymislomake. Lomakkeeseen pääset myös klikkaamalla alla olevaa kuvaa.