Sosiaalinen media

Toimimme aktiivisesti myös sosiaalisen median kanavissa!
Jos sometat suolistosairauksiin tai yhdistykseen liittyen, muista käyttää aihetunnisteita #ibdfi ja #meidänjärjestö

Facebookissa tiedotamme ajankohtaisista asioista liittyen niin yhdistykseen kuin suolistosairauksiinkin. Jaamme paljon aiheeseen liittyviä uutisia eri medioista, mutta myös omakohtaisia kokemuksia sairauden kanssa elämisestä. Järjestämme Facebookissa myös eri alan asiantuntijoiden liveluentoja, joista jää tallenne sekä Facebook-sivuillemme että YouTube-kanavallemme.

Instagramissa viestimme tulevista yhdistyksen tapahtumista ja toiminnastamme. Jaamme tietoa myös eri suolistosairauksiin liittyen. Yhdistyksen vapaaehtoisista koostuva sometiimi toimii aktiivisesti etenkin Instagramissa. Helpoiten löydät Sometiimin kokemustarinat aihetunnisteella #ibdsometiimi.

Rivissä kuvia Sometiimin Instagram-julkaisuista.

Twitter on käytössä erityisesti edunvalvonnan ja vaikuttamisen kanavana, jossa osallistumme sosiaali- ja terveysalaa sekä järjestömaailmaa koskevaan keskusteluun.

Käytössämme on myös Tiktok.

Tuotamme itse sekä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa aktiivisesti myös videosisältöjä. Yhdistyksemme videot löydät kootusti YouTube-kanavaltamme. Kanavaltamme löydät muun muassa sosiaali- ja terveysturvan asiantuntijamme lyhyitä infovideoita, asiantuntijoiden luentotallenteita sekä kokemustarinoita.