Sosiaalinen media

Toimimme hyvin aktiivisesti myös sosiaalisen median kanavissa!
Jos sometat suolistosairauksiin tai yhdistykseen liittyen muista käyttää aihetunnisteita #ibdfi ja #meidänjärjestö

Facebookissa tiedotamme ajankohtaisista asioista, liittyen niin yhdistykseen kuin suolistosairauksiinkin. Jaamme paljon aiheeseen liittyviä uutisia eri medioista, mutta jaamme myös jäseniemme omakohtaisia kokemuksia sairauden kanssa elämisestä.
Järjestämme Facebookissa myös eri alan asiantuntijoiden liveluentoja, joista jää tallenne sekä Facebook-sivuillemme että YouTube-kanavallemme.

Instagramissa viestimme tulevista yhdistyksen tapahtumista ja toiminnastamme. Jaamme paljon myös tietoa eri suolistosairauksiin liittyen.
Yhdistyksen vapaaehtoisista koostuva Sometiimi toimii aktiivisesti etenkin Instagramissa. Helpoiten löydät Sometiimin jo julkaistut kokemustarinat aihetunnisteella #ibdsometiimi.

Rivissä kuvia Sometiimin Instagram-julkaisuista.

Twitter on käytössä erityisesti edunvalvonnan ja vaikuttamisen kanavana, jossa osallistumme sosiaali- ja terveysalaa sekä järjestömaailmaa koskevaan keskusteluun.

Tuotamme itse sekä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa aktiivisesti myös videosisältöjä. Yhdistyksemme videot löydät kootusti YouTube-kanavaltamme. Kanavaltamme löydät muunmuassa sosiaali- ja terveysturvan asiantuntijamme lyhyitä infovideoita, asiantuntijoiden luentotallenteita sekä kokemustarinoita.