Neljä nuorta aikuista keskustelee pöydän ääressä Croco-viikonlopussa. Taustalla hirsiseinä ja pelastusrengas. Kuva Pasi Määttänen.

Sometiimi

Rivissä kuvia Sometiimin Instagram-julkaisuista.
#ibdsometiimi

IBD ja muut suolistosairaudet ry tarjoaa vertaistukea ja -tarinoita myös somessa!

Sometiimi on yksi IBD ja muut suolistosairaudet ry:n vapaaehtoisuuden muoto. Sometiimin jäsenet ovat aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä ja sisällöntuottajia. He osallistuvat omien kykyjensä ja toiveidensa mukaan suolistosairausaiheisen sisällön tuottamiseen, jakamiseen ja kommentoimiseen sosiaalisessa mediassa.

Tiimin tavoitteena on tarjota vertaistuellisia tarinoita yhdistyksen somekanavissa, lisätä tietoisuutta ja antaa sairauksille kasvot. Tiimiläiset ovat toteuttaneet esimerkiksi teksti- ja videomuotoisia kokemustarinoita, Instagram-tarinoita ja lyhytvideoita. Sometiimiläisten tehtävää ei ole tarkasti rajattu – jokainen saa luoda itselleen sellaisen tehtävän kuin elämäntilanteeseen ja kiinnostukseen parhaiten sopii!

Sometiimin tuottamia julkaisuja löydät Instagramista aihetunnisteella #ibdsometiimi.

Olisitko sinä halukas jakamaan kokemuksiasi elämästä suolistosairauden kanssa yhdistyksen somessa?

Etsimme eri-ikäisiä, innokkaita ja osaavia sosiaalisen median käyttäjiä mukaan yhdistyksen somen tekoon. IBD:tä sairastavien lisäksi toivoisimme myös muita suolistosairauksia sairastavia tiimiin mukaan. Lähetä meille lyhyt esittely, jossa kerrot itsestäsi ja somen käytöstäsi. Kerro myös, minkälaista sisältöä loisit yhdistyksen kanaviin. Lähetä hakemus osoitteeseen laura.makinen@ibd.fi.