Neljä nuorta aikuista keskustelee pöydän ääressä Croco-viikonlopussa. Taustalla hirsiseinä ja pelastusrengas. Kuva Pasi Määttänen.

Discord – Nuosu-servu

IBD ja muut suolistosairaudet ry:n ikioma Discord -palvelin on aloittanut toimintansa! Nuorisotiimin kanssa yhteistyössä toteutettu Nuosu-servu on paikka verkossa tapahtuvalle vertaistuelle, uusien ystävyyssuhteiden luomiselle sekä yhteiselle ajanvietolle. Serveriltä löydät keskustelu-, puhe- sekä pelikanavia, joissa kaikissa voit keskustella muiden samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Nuosu-servu ja siellä järjestettävät tapahtumat ovat tarkoitettu yli 16-vuotiaille IBD:tä tai muuta suolistosairautta sairastaville henkilöille. Palvelimella on omat keskusteluryhmät jokaiselle suolistosairaudelle, aihekohtaisia kanavia sekä vapaamuotoisia keskustelukanavia. Löydät palvelimelta myös reittejä avun ja tuen saamiseen.

Nuosu-servulla voit myös vapaasti etsiä peli- ja jutteluseuraa!

Liity Nuosu-servulle tästä linkistä: https://discord.gg/FJNpAnstF7

Ennen palvelimen sääntöjen hyväksymistä sinulle näkyvät ainoastaan Tervetuloa- ja Säännöt-kanavat. Hyväksyttyäsi säännöt, sinulle avautuu pääsy muihin kanaviin.

Lisätietoa Discordista antaa Nuorisotiimin jäsen Aleksi Hautamäki aleksi.hautamaki@ibd.fi.