Medialle

IBD ja muut suolistosairaudet ry:llä on tarjota haastateltaviksi eri suolistosairauksia sairastavia henkilöitä. Jokaisen sairastavan tarina on erilainen, sillä suolistosairaudet ovat yksilöllisiä. Haastattelupankistamme löytyy henkilöitä, jotka ovat valmiita kertomaan todellisia tarinoita ja kokemuksia sairauden kanssa elämisestä. Haastateltavamme ovat pääsääntöisesti aina valmiita esiintymään jutussa omalla nimellä ja omilla kasvoillaan.

Sairastavien henkilöiden lisäksi meillä on joukko terveydenhuollon asiantuntijoita, joita voimme pyytää haastateltaviksi tai tarkistamaan jutun faktatiedot.

Tavoitteenamme on lisätä tietoisuutta niin suolistosairauksista kuin myös niiden vaikutuksesta sairastavien elämään. Suolistosairauksilla on myös yhteiskunnallista vaikutusta. Kannustamme avoimeen, oikeen tietoon perustuvaan keskusteluun.

Jos haet haastateltavaa, ole yhteydessä IBD ja muut suolistosairaudet ry:n viestintäpäällikkö Heidi Hölsömäkeen heidi.holsomaki(a)ibd.fi / 040 667 1226.

Sairastava! Haluatko ilmoittautua haastateltavapankkiimme? Ole yhteydessä viestintäpäällikkö Heidi Hölsömäkeen! heidi.holsomaki(a)ibd.fi / 040 667 1226