Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

IBD ja muut suolistosairaudet ry:llä on voimassa yleiset ilmoittautumis- ja peruutusehdot. Niitä toteutetaan kaikissa yhdistyksen tapahtumissa, koulutuksissa ja kursseilla. 

1. Ilmoittautuminen

Tilaisuuksiin ilmoittautuminen on aina sitova ilmoittautumishetkestä alkaen.

2. Peruutus ja saapumatta jättäminen

Osallistumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajankohdan päättymiseen saakka. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleesta peruutuksesta tai saapumatta jättämisestä veloitamme osallistumismaksun. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty ilmoittautumisajankohdan päättymisen jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta tai palauttaa lääkärintodistuksen perusteella.

Huonevaraukset voidaan useimmiten vielä perua tilaisuutta edeltävänä päivänä ennen klo 18 mennessä. Jos peruutus tapahtuu sen jälkeen, tapahtuman järjestäjällä on oikeus veloittaa tilaisuudesta aiheutuneet kulut. Huomioithan vakuutuksesi mahdollisuudet korvata sairastapauksen aiheuttamat kulut.

Peruutusajoissa käytetään kunkin tapahtuman palveluntarjoajan varaus- ja peruutusehtoja.

Peruutukset tulee tehdä sähköpostitse tai puhelimitse ilmoituksessa olevalle henkilölle, tai osoitteeseen info(a)ibd.fi.

IBD ja muut suolistosairaudet ry:llä on oikeus perua tapahtuma, koulutus tai kurssi, jos osallistujia ei ole ilmoittautunut tarpeeksi. Mikäli peruutus tapahtuu IBD ja muut suolistosairaudet ry:n toimesta, osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

3. Maksutavat

Tilaisuuksien, koulutusten ja kurssien ilmoituksissa on annettu viimeinen maksupäivä ja maksuohje, jos etukäteen ei ole muuta sovittu.
Peruutusajoissa käytetään kunkin tapahtuman palveluntarjoajan varaus- ja peruutusehtoja.

4. Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan tapahtuman, koulutuksen tai kurssin tiloille tai sen irtaimistolle tahallisesti tai huolimattomuuttaan aiheuttamansa vahingot.