Jäsenedut

IBD ja muut suolistosairaudet ry:n jäsenenä olet oikeutettu monipuolisiin etuihin!

Yhdistyksen omat jäsenedut

Jäsenlehti IBD neljä kertaa vuodessa kotiin jaettuna. Voit lukea lehden myös sähköisenä kirjautumalla jäsensivuille.

Edullisempi osallistumismaksu yhdistyksen järjestämiin maksullisiin tapahtumiin.

Vessapassi jäsenkortin takana. Voit tilata passin myös suoraan omaan puhelimeen jäsensivujen omat tiedot -kohdan kautta. Mobiili-Vessapassi on sekä suomeksi että englanniksi.

Oppaita 1–5 kpl maksutta.

Yhteistyökumppanien tarjoamat edut

Vivomixx-ravintolisää jäsenhintaan. Sähköinen tilauslomake löytyy jäsensivuilta.

Puhdin testipaketeista ja yksittäisitä testeistä jäsenetuna 10 % ja 25 % alennuksia. Etukoodit ja tarkemmat tiedot löydät kirjautumalla jäsensivuille.

Polku Hotel tarjoaa yhdistyksen jäsenille 20 % alennuksen kaikista yöpymisistä hotellissaan Nuuksiossa, ja vähintään kolmen huippusesongin ulkopuolisen arkiyön varaajalle 50 % alennuksen. Katso koodit jäsensivuilta!

Synlabin Vatsaoireiden laaja tutkimuspaketti – 10% jäsensivuilta löytyvällä koodilla. Laboratoriopaketilla voi selvittää ripulia, ilmavaivoja, turvotusta ja vatsakipuja. Tutkimukseen ei tarvita lähetettä ja ajan saa nopeasti, usein jo samalle päivälle.

Roberts Berrie -tilauksesta -10% jäsensivuilta löytyvällä koodilla. Koko perheelle helppo ja maistuva vaihtoehto tuoreille marjoille! Marjat ovat hyvä polyfenolien lähde, kunhan syö myös niiden kuoret, joissa suurin osa yhdisteistä sijaitsee. Berriessä on huikea määrä marjoja kuorineen ja siemenineen – kourallinen marjaa murskattuna juotavaan muotoon.

Oikeus ladata Sidekick-sovellus puhelimeesi. Sovelluksen tavoitteena on kohentaa elämänlaatua monipuolisesti ja auttaa elämään parempaa arkea IBD:n kanssa. Osallistujat saavat myös henkilökohtaisia viestejä IBD-hoitajalta ohjelmaan liittyen.

Bodymajan kehonkoostumusmittaukset -20%. Osta haluamasi kehonkoostumusmittaus tai mittauspaketti verkkokaupasta bodymaja.fi  ja käy mittauksessa haluamassasi itsepalvelupisteessä silloin kun sinulle sopii. Hinta sisältää sekä testauksen että erittäin helppolukuisen ja kattavan raportin. Jäsenkoodin löydät jäsensivuilta. Etu voimassa vuoden 2023 loppuun.

10 euron alennus normaalihintaisista palveluista fysioterapeutti Hanna Pihlajamaalta (Turku).

5 euron alennus hieronnasta Varpu’s Valkeassa (Tampere) Vessapassia näyttämällä.

Jäsenenä voit myös: