Narsisseja.

Vuoden 2024 jäsenmaksut

Perusjäsenmaksu 27 €/ vuosi.

IBD ja muut suolistosairaudet ry:n perusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa asiasta kiinnostunut.  Jäsenet saavat jäsenkortin ja vessapassin, neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden, hinnanalennusta useimmista yhdistyksen tapahtumista ja lisäksi he voivat tilata rajatun määrän yhdistyksen julkaisemaa materiaalia ilmaiseksi.

Perhejäsenen jäsenmaksu 17 €/ vuosi.

Perhejäsenellä tarkoitetaan samassa taloudessa perusjäsenen kanssa asuvaa henkilöä, joka haluaa olla yhdistyksen jäsen. Perhejäsenmaksu oikeuttaa kaikkiin IBD ja muut suolistosairaudet ry:n etuisuuksiin, mutta ei sisällä jäsenlehteä.

Kannatusjäsenmaksu 500 €/ vuosi.

Kannatusjäseneksi voi liittyä yritys tai yhteisö, joka haluaa tukea IBD ja muut suolistosairaudet ry:n toimintaa. Kannatusjäsenet saavat myös jäsenlehden ja oikeuden tilata rajatun määrän yhdistyksen julkaisemaa materiaalia ilmaiseksi.

Kannatusjäseneksi liittyminen onnistuu ottamalla yhteyttä yhdistyksen viestintäpäällikkö Renja Nikulaan, renja.nikula@ibd.fi tai 040 632 6622.

Jos haluat muuttaa jäsenyytesi muotoa tai sinulla on muuta jäsenyyttäsi koskevaa asiaa, ota yhteyttä yhdistyksen järjestökoordinaattori Carita Sinkkoseen: carita.sinkkonen (a) ibd.fi tai 040 765 7931

Liity jäseneksi nyt!

Jäsenmaksun maksettuasi saat automaattisesti mobiilisen Vessapassi -linkin älypuhelimeesi, jos liittymistiedoissasi on sähköpostiosoite.