Narsisseja.

Vertaistapaamiset peruttu toukokuun loppuun

Päivitetty 8.5.2020. Alkuperäinen uutinen julkaistu 12.3.2020.

Lisätty 8.5.: Yli 10 mutta alle 50 hengen kokoontumiset sallitaan 1.6.2020 alkaen. Näin ollen yhdistyksen vertaistapaamiset pyritään käynnistämään hiljalleen kesän aikana eri puolella Suomea. Lisätietoja asiasta ja turvallisuusohjeistuksesta vertaistapaamisiin liittyen koronan vuoksi, lue lisää tästä >>

Olemme päättäneet 31.3. perua kaikki yhdistyksen tapahtumat ja tapaamiset toukokuun loppuun saakka koronaviruksen vuoksi.

Täten myös yhdistyksen Kevätpäivät on peruttu, ja Kevätpäivillä perinteisesti järjestetty kevätkokous siirtyy. Hallitus ilmoittaa kevätkokouksen uuden kokousajan lähiaikoina sekä IBD-lehden numerossa 2/2020.

Päätös perustuu Suomen hallituksen suositukseen muun muassa välttää ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastustoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. 30.3.2020 ilmoitettiin, että erilaiset kokoontumistilat on suljettu 13.5. saakka, ja kolmannen sektorin (johon järjestöt kuuluvat) toimijoiden suositellaan toimivan samoin. Myös yli kymmenen hengen kokoontumiset on kielletty tällä hetkellä 13.5. saakka.

Suosittelemme osallistumaan monipuoliseen verkkovertaistukeen Facebookissa. Lue lisää täältä >>

Tämän hetkisen tiedon mukaan koronavirus ei aiheuta lisätoimenpiteitä suolistosairaille. Päivitämme uutisia nettisivuillamme, jos tulee uutta tiedotettavaa.
28.2. julkaistu, sittemmin useasti päivitetyn uutisen voit lukea täällä >>

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL päivittää nettisivuilleen jatkuvasti ajankohtaista tietoa koronaviruksesta.