Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Uusi jäsenetu – Bodymaja kehonkoostumusmittaus

IBD ja muut suolistosairaudet ry:n jäsenenä olet oikeutettu myös jäsenetuihin! Sen lisäksi, että saat jäsenlehti IBD:n neljä kertaa vuodessa, edullisemman osallistumismaksun alueellisiin vertaistapaamisiin, Vessapassin ja tieto-oppaita, olet oikeutettu yhteistyökumppaneidemme tarjoamiin etuihin.

Uusimpana etuna saat nyt vuoden 2023 loppuun Bodymaja oy:n kehonkoostumusmittaukset -20% jäsenetuhintaan. Bodymaja Oy on suomalainen kehonkoostumusmittausten asiantuntija. Voit ostaa haluamasi kehonkoostumusmittauksen tai mittauspaketin etukäteen verkkokaupasta ja käydä mittauksessa haluamassasi itsepalvelupisteessä silloin, kun sinulle sopii. Hinta sisältää sekä testauksen että erittäin helppolukuisen ja kattavan raportin. Saat edun käyttöösi käyttämällä verkkokaupan kassalla jäsenetukoodia, jonka löydät kirjautumalla jäsensivuille. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.bodymaja.fi.

Muita jäsenetujamme ovat..

  • Vivomixx-ravintolisä jäsenhintaan. Löydät sähköisen tilauslomakkeen jäsensivuilta.
  • Puhdin testipaketeista ja yksittäisitä testeistä jäsenetuna 10 % ja 25 % alennuksia. Etukoodit ja tarkemmat tiedot löydät kirjautumalla jäsensivuille.
  • Oikeus ladata Sidekick-sovellus puhelimeesi. Sovelluksen tavoitteena on kohentaa elämänlaatua monipuolisesti ja auttaa elämään parempaa arkea IBD:n kanssa. Osallistujat saavat myös henkilökohtaisia viestejä IBD-hoitajalta ohjelmaan liittyen.
  • 5 euron alennus hieronnasta Varpu’s Valkeassa (Tampere) Vessapassia näyttämällä.
  • 10 euron alennus normaalihintaisista palveluista fysioterapeutti Hanna Pihlajamaalta (Turku).

Tiesithän, että jäsenenä voit myös

Liity jäseneksi helposti nettisivuillamme!