Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Uusi jäsenetu – alekoodi Roberts Berrielle!

IBD ja muut suolistosairaudet ry:n jäsenenä olet oikeutettu myös jäsenetuihin! Sen lisäksi, että saat jäsenlehti IBD:n neljä kertaa vuodessa, edullisemman osallistumismaksun alueellisiin vertaistapaamisiin, Vessapassin ja tieto-oppaita, olet oikeutettu yhteistyökumppaneidemme tarjoamiin etuihin.

Uutena jäsenetuna Roberts Berrie tarjoaa 10% edun tuotteistaan. Roberts Berriet valmistetaan puhtaista, kokonaista marjoista. Marjat ovat suomalaisten paras polyfenolien lähde, kunhan syö myös niiden kuoret, joissa suurin osa yhdisteistä sijaitsee. Berriessä on huikea määrä marjoja kuorineen ja siemenineen – kourallinen marjaa murskattuna juotavaan muotoon. Jokaisen purkin etiketissä on myös ilmoitettu valmistukseen käytettyjen kokonaisten marjojen kpl määrä/purkki. Berrie on kätevä ja maistuva vaihtoehto tuoreille marjoille – helppo tapa nauttia marjoja joka päivä.

Saat edun käyttöösi käyttämällä verkkokaupan kassalla jäsenetukoodia, jonka löydät kirjautumalla jäsensivuille!

Mäntymetsässä 
nainen sininen takki päällään juo mehua

Muita jäsenetujamme ovat..

  • Vivomixx-ravintolisä jäsenhintaan. Löydät sähköisen tilauslomakkeen jäsensivuilta.
  • Puhdin testipaketeista ja yksittäisitä testeistä jäsenetuna 10 % ja 25 % alennuksia. Etukoodit ja tarkemmat tiedot löydät kirjautumalla jäsensivuille.
  • Oikeus ladata Sidekick-sovellus puhelimeesi. Sovelluksen tavoitteena on kohentaa elämänlaatua monipuolisesti ja auttaa elämään parempaa arkea IBD:n kanssa. Osallistujat saavat myös henkilökohtaisia viestejä IBD-hoitajalta ohjelmaan liittyen.
  • -20% kehonkoostumusmittauksista Bodymaja oy:lla. Katso etukoodi jäsensivuilta!
  • 5 euron alennus hieronnasta Varpu’s Valkeassa (Tampere) Vessapassia näyttämällä.
  • 10 euron alennus normaalihintaisista palveluista fysioterapeutti Hanna Pihlajamaalta (Turku).

Tiesithän, että jäsenenä voit myös

Liity jäseneksi helposti nettisivuillamme!