Uusi jäsenetu – alekoodi Nuuksion Polku Hotelliin!

Nuuksiossa sijaitseva Polku Hotel tarjoaa IBD ja muut suolistosairaudet ry:n jäsenille 20 % alennuksen kaikista yöpymisistä, ja huippusesonkien ulkopuolella vähintään kolme arkiyötä varanneelle 50 % alennuksen!

“Polku Hotellissa on kaikki mitä hyvään lomaan tarvitset. Tule valmiille aamiaiselle, käy luonnossa kävelemässä, sauno ja pulahda virkistävään veteen. Nauti hyviä illallisia. Tai vain nauti luonnon rauhasta! Hotellissa on hyvä kuntosali, kaksi saunaa ja kota varattavissa. Hotellissa on eräoppaan palveluita, joogaa ja ennen kaikkea Nuuksion kansallispuiston luontopolut.”

Nappaa alekoodit jäsensivuilta!

Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä käyttää aiemmin tehtyihin tilauksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja vain etukäteen https://polkuhotel.com -sivustolla tehtyihin tilauksiin. Tarjous on käytettävissä ainoastaan IBD ja muut suolistosairaudet ry jäsenille ja henkilökunnalle yhden kerran kukin. Polku Hotel pidättää oikeudet muutoksiin.

Polku Hotel

Muita etuja yhdistyksen jäsenille ovat..

  • Vivomixx-ravintolisä jäsenhintaan. Löydät sähköisen tilauslomakkeen jäsensivuilta.
  • Puhdin testipaketeista ja yksittäisitä testeistä jäsenetuna 10 % ja 25 % alennuksia. Etukoodit ja tarkemmat tiedot löydät kirjautumalla jäsensivuille.
  • Synlabin Vatsaoireiden laaja tutkimuspaketti – 10% jäsensivuilta löytyvällä koodilla.
  • Oikeus ladata Sidekick-sovellus puhelimeesi. Sovelluksen tavoitteena on kohentaa elämänlaatua monipuolisesti ja auttaa elämään parempaa arkea IBD:n kanssa. Osallistujat saavat myös henkilökohtaisia viestejä IBD-hoitajalta ohjelmaan liittyen.
  • Roberts Berrie -tilauksesta -10% jäsensivuilta löytyvällä koodilla.
  • -20% kehonkoostumusmittauksista Bodymaja oy:lla. Katso etukoodi jäsensivuilta!
  • 5 euron alennus hieronnasta Varpu’s Valkeassa (Tampere) Vessapassia näyttämällä.
  • 10 euron alennus normaalihintaisista palveluista fysioterapeutti Hanna Pihlajamaalta (Turku).

Tiesithän, että jäsenenä voit myös

Liity jäseneksi helposti nettisivuillamme!