Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Uusi hallitus valitaan pian – tule mukaan vaikuttamaan!

Haluatko sinä mukaan vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja toimimaan yhdistyksen luottamushenkilönä? Hallituksessa tämä onnistuu! Hallitukseen toivotaan osaamista esimerkiksi vaikuttamistyöstä, yhteiskunta-asioista, sosiaali- ja terveyspolitiikasta ja markkinointiviestinnästä. Vuoden 2019 painopisteenä on edunvalvonta ja vaikuttaminen.
Hallituksen jäsenenä toimiminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä. Hallituksessa pääset vaikuttamaan yhdistyksen asioihin luottamushenkilönä. Pääset myös osallistumaan koulutuksiin ja kokouksiin, joita voit hyödyntää myös omassa työelämässä ja opinnoissa. Tämän lisäksi voit tuoda oman osaamisesi hallitustyöskentelyyn.

Crohn ja Colitis ry:n hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa. Tänä vuonna syyskokous järjestetään Kokkolassa, Syyspäivien yhteydessä lauantaina 27.10. Syyskokoukseen osallistuvat valitsevat uuden hallituksen kokouksessa tehtyjen esitysten perusteella. Jos esityksiä tulee enemmän kuin hallituksessa on paikkoja, syyskokous valitsee hallituksen äänestämällä.

Hae mukaan hallitukseen

Jos olet kiinnostunut toimimaan hallituksessa, voit laatia itsestäsi lyhyen esittelyn ja lähettää sen osoitteeseen info(a)ibd.fi. Toivomme ennakkoesittelyjä maanantaihin 15.10. mennessä. Kerro esittelyssä kuka ja mistä olet, ikä ja mitä osaamista juuri sinä toisit hallitukseemme. Esittelyn ei tarvitse olla pitkä, kunhan vain ajatus tuodaan selvästi esille. Esittely julkaistaan kokousmateriaalien yhteydessä nettisivuilla ennen syyskokousta. Kiinnostuksensa hallituksen jäseneksi voi esittää myös vasta syyskokouksessa.

Otathan huomioon, että jonkun syyskokouksessa läsnä olevan pitää tehdä esitys hallituksen jäsenistä. Mikäli esitettävä henkilö ei ole paikalla, tulee esittelijän kertoa esitettävän kokemus ja asiantuntemus asiasta päättäville jäsenille. Esittelijällä tulee olla myös esiteltävän henkilön suullinen suostumus, että on käytettävissä hallituspaikkoja täytettäessä.

Jos kiinnostuit, voit lukea hyvistä hallintotavoista järjestöissä tämän linkin takaa >> Hallitusasiat löytyvät sivulta 12 eteenpäin.

Yhdistyksen hallituksen nykyisen kokoonpanon löydät täältä >>