Narsisseja.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uusien vapaaehtoisten perehdytys verkossa

20.2.2021 klo 11:00 - 14:00

Haluaisitko järjestää tapaamisia alueesi aikuisille, nuorille tai vaikka perheille? Kiinnostaisiko vertaisena toimiminen Zoomeissa? Vai kiinnostaako sinua vapaaehtoisuus, mutta et ole vielä varma, mikä vapaaehtoisuuden muodoista sopisi juuri sinulle? Tule tutustumaan ja oppimaan lisää yhdistyksemme vapaaehtoisena toimimisesta verkossa toteutettavaan uusien vapaehtoisten perehdytyskoulutukseen!

IBD:tä sairastavien lisäksi toivoisimme myös muita suolistosairauksia sairastavia mukaan toimintaamme! Kotisivujemme kautta pääset tutustumaan vapaaehtoistoimintaamme jo ennakkoon täältä >>

Järjestämme la 20.2. klo 11-14 perehdytyskoulutuksen uusille vapaaehtoisille verkossa.

Osallistua voi vaikka omalta kotisohvalta käsin, sillä koulutus tapahtuu videoyhteydellä Zoomissa. Osallistumista varten tarvitset vain tietokoneen tai puhelimen sekä kameran ja mikrofonin (kuulokkeiden mikrofoni riittää). Ilmoittaudu mukaan, niin lähetämme sinulle linkin koulutukseen ja tarkempia ohjeita. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.2.2021 tästä >>

Koulutus ei sido sinua mihinkään, vaan voit päättää koulutuksen jälkeen, millaiseen toimintaan lähdet mukaan.

Voit katsoa etukäteen ohjevideot Zoom-tapaamiseen osallistumiseen mobiililla täältä >> ja tietokoneella osallistumiseen täältä >>.

Lisätietoja voit kysyä järjestösuunnittelija Leena Tuutijärveltä, leena.tuutijarvi(a)ibd.fi, 040 670 8628.

Tiedot

Päivämäärä:
20.2.2021
Aika:
11:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
,