Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Parempaa vointia -vertaisryhmä verkossa aikuisille

22.2.2021 klo 18:00 - 12.4.2021 klo 19:30

Vapaa pääsy

Kokeilemme uudenlaista viikottain kokoontuvaa verkkovertaisryhmää. Ryhmä sopii kaikille suolistosairautta sairastaville, jotka kaipaavat arkeensa vertaistukea ja vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseen. Käymme yhdessä läpi oman voinnin peruspilareita.

Tule mukaan etsimään askelia parempaan oloon, lempeästi ja kannustavalla otteella! Tässä ryhmässä ei tarvitse suorittaa mitään eikä tarvitse osata mitään etukäteen. Mukaan saa tulla ihan omana itsenään, omalla jaksamisella. Kerätään voimia vertaisten seurassa!

Joka kokoontumiskerralla on oma teemansa, josta keskustellaan yhdessä vertaisten kesken. Ryhmää ohjaa järjestösuunnittelija Leena Tuutijärvi. Verkkovertaisryhmän teemoja ovat esimerkiksi: rentoutuminen ja mindfulness, armollisuus ja itsemyötätunto sekä selviytymiskeinot haastavissa tilanteissa. Ilmoittautuessa voit vaikuttaa käsiteltäviin teemoihin.

Kokoonnumme maanantaisin 22.2.-12.4. (pois lukien 5.4.) klo 18-19.30. Tapaamiset pidetään videoyhteydellä Zoomissa, eli osallistua voi vaikka omalta kotisohvalta. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen, sekä kameran ja mikrofonin (kuulokkeiden tai puhelimen mikrofoni riittää). Omia muistiinpanoja ja harjoituksia varten kannattaa hankkia kynä ja vihko/paperia.

Ryhmään osallistuvilta toivotaan mahdollisuutta osallistua jokaiselle kokoontumiskerralle. Hae mukaan viimeistään 17.2. täyttämällä ilmoittautumislomake täällä >> Samalla voit vaikuttaa mitä teemoja ryhmässä käsitellään – tehdään ryhmästä ryhmäläisten näköinen. Ryhmään mahtuu mukaan enintään 12 henkilöä.

Ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme osallistujille lisätietoa ja osallistumislinkin sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Lisätietoa voi kysyä Leenalta: leena.tuutijarvi(a)ibd.fi, 040 670 8628.

Tiedot

Alkaa:
22.2.2021 klo 18:00
Loppuu:
12.4.2021 klo 19:30
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka: