Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perehdytys uusille vapaaehtoisille Tampereella

10.9.2022 klo 11:00 - 15:00

“Vapaaehtoisuus antaa hyvää mieltä ja se voimauttaa, koska myös itse saan esimerkiksi tapaamisista vertaistukea.  Lähde rohkeasti mukaan! Voin luvata, että tutustut huippuporukkaan.”
– IBD ja muut suolistosairaudet ry:n vapaaehtoinen

Kiinnostaako yhdistyksemme vapaaehtoisena toimiminen? Ilmoittaudu mukaan uusien vapaaehtoisten perehdytykseen, joka järjestetään lauantaina 10.9. Tampereella.

Koulutuksessa saat eväät toimia vapaaehtoisenamme. Koulutukseen osallistuminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit päättää koulutuksen jälkeen, millaiseen toimintaan haluat lähteä mukaan. Sinun ei myöskään tarvitse tietää, mikä vapaaehtoistoiminnan muoto sinua kiinnostaa, vaan voit tulla koulutukseen kuulemaan eri vaihtoehdoista!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.9. lomakkeella.

Koulutus on maksuton, sisältäen lounaan ja kahvit. Matkakulut korvataan julkisen liikenteen mukaisesti.

Haemme uusia vapaaehtoisia etenkin:

  • alueellisiksi vertaistoimijoiksi, eli järjestämään tapaamisia esimerkiksi Etelä-Savossa, Kainuussa ja Keski-Suomessa.
  • vertaistukihenkilöiksi mikroskooppista koliittia, divertikuloosia, sappihapporipulia tai IBS:ää eli ärtyvän suolen oireyhtymää sairastaville. Vertaistukihenkilöt ovat sinut sairautensa kanssa ja tarjoavat kahdenkeskistä vertaistukea muille sairastuneille muun elämänsä ohella.
  • sometiimiläisiksi, jotka ovat mukana tuottamassa sisältöä yhdistyksen sosiaalisen median kanaviin. Toivomme mukaan erityisesti muuta kuin tulehduksellista suolistosairautta sairastavia.
  • verkkovertaisiksi ylläpitämään seuraavia yhdistyksen Facebook-ryhmiä: mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, IBD-lasten vanhemmille, Crohnin tauti sekä colitis ulcerosa eli haavainen paksusuolentulehdus. Verkkovertaisten tärkeimpinä tehtävinä on käsitellä ryhmän jäsenpyyntöjä ja seurata, että keskustelu noudattaa sääntöjä.

Voit tutustua jo etukäteen vapaaehtoistoimintaamme.

Kaikki yhdistyksemme vapaaehtoiset tekevät tärkeää työtä vertaistuen mahdollistamiseksi suolistosairautta sairastaville sekä heidän läheisilleen ja pääsevät osaksi verrattomien vapaaehtoistemme joukkoa, jolle järjestämme koulutusta, tapaamisia ja virkistystä.

Koulutuksessa nähdään!

Lisätietoa voit kysyä järjestösuunnittelija Leena Tuutijärveltä, leena.tuutijarvi@ibd.fi / 040 670 8628. Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
10.9.2022
Aika:
11:00 - 15:00
Tapahtumaluokka: