Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nuorten Camp Kauniaisten Työväen Akatemialla

5.5. klo 09:00 - 6.5. klo 15:00

Potilasjärjestöjen yhteistyössä järjestettävä Nuorten Camp järjestetään tänä vuonna 5.-6.5.2023 Kauniaisten Työväen Akatemialla. Tarjoamme nuorille yöpymismahdollisuutta paikan päällä tai he voivat yöpyä myös kotona.

Nuorten Camp on tapahtuma pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito on jo siirtynyt tai on siirtymässä viimeistään vuoden kuluttua lastensairaalasta aikuisten puolelle ja joiden hoitokontakti on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä. Mukana on myös vertaisnuoria, jotka ovat nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sairastamisen eri vaiheista.

Ohjelmassa luvassa on erilaisia luentoja sekä mukavaa yhteistä toimintaa. Tarkempi ohjelma päivitetään vielä lähempänä!

Osallistumishinta tapahtumaan on 20 €, mikä kattaa ruokailut, ohjelman sekä mahdollisen yöpymisen kahden hengen huoneissa Kauniaisten Työväen Akatemialla. Yhdistyksemme voi korvata myös päivän matkakulut julkisen kulkuneuvon mukaan, eli otathan matkakuitit talteen tätä varten.

Ilmoittautumislinkki tulossa pian -seuraa tiedotustamme!

Mukana tapahtumassa on HUS sekä 7 potilasjärjestöä: Suomen Hemofilia yhdistys ry, IBD ja muut suolistosairaudet ry, Munuais- ja maksaliitto ry, Psoriasisliitto ry, Pääkaupunkiseudun diabetesyhdistys ry, Suomen Reumaliitto ry ja Sydänlapset ja -aikuiset ry.

Jos tulee mieleen mitä tahansa tapahtumaan liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä järjestösuunnittelijaan Susannaan: susanna.nikkanen@ibd.fi, p. 045 1240 110.

Tiedot

Alkaa:
5.5. klo 09:00
Loppuu:
6.5. klo 15:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kauniaisten Työväen Akatemia
Vanha Turuntie 14
Kauniainen,
+ Google Map