Narsisseja.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuorten Camp Kauniaisten Työväen Akatemialla

5.5.2023 klo 09:00 - 6.5.2023 klo 14:00

Potilasjärjestöjen yhteistyössä järjestettävä Nuorten Camp järjestetään tänä vuonna 5.-6.5.2023 Kauniaisten Työväen Akatemialla. Tarjoamme nuorille yöpymismahdollisuutta paikan päällä tai he voivat yöpyä myös kotona.

Nuorten Camp on tapahtuma pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito on jo siirtynyt tai on siirtymässä viimeistään vuoden kuluttua lastensairaalasta aikuisten puolelle ja joiden hoitokontakti on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä. Mukana on myös vertaisnuoria, jotka ovat nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sairastamisen eri vaiheista.

Ohjelmassa on erilaisia luentoja ja työpajoja sekä mukavaa yhteistä toimintaa, mm. Amazing Race -kisat!

Osallistumishinta tapahtumaan on 20 €, mikä kattaa ruokailut, ohjelman sekä mahdollisen yöpymisen kahden hengen huoneissa Kauniaisten Työväen Akatemialla. Yhdistyksemme voi korvata myös päivän matkakulut julkisen kulkuneuvon mukaan, eli otathan matkakuitit talteen tätä varten.

Ilmoittaudu mukaan 24.4. mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Mukana tapahtumassa on HUS sekä 7 potilasjärjestöä: Suomen Hemofilia yhdistys ry, IBD ja muut suolistosairaudet ry, Munuais- ja maksaliitto ry, Psoriasisliitto ry, Pääkaupunkiseudun diabetesyhdistys ry, Suomen Reumaliitto ry ja Sydänlapset ja -aikuiset ry.

Jos tulee mieleen mitä tahansa tapahtumaan liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä järjestösuunnittelija Susannaan: susanna.nikkanen@ibd.fi, p. 045 124 0110.

Tiedot

Alkaa:
5.5.2023 klo 09:00
Loppuu:
6.5.2023 klo 14:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kauniaisten Työväen Akatemia
Vanha Turuntie 14
Kauniainen,
+ Google Map