Narsisseja.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuoren ja vanhemman yhteinen vertaisviikonloppu Peurungassa

5.5.2023 klo 17:00 - 7.5.2023 klo 14:00

Ensimmäistä kertaa järjestettävä vertaisviikonloppu 11–16-vuotiaalle suolistosairautta sairastavalle nuorelle ja hänen vanhemmalleen pidetään Kylpylähotelli Peurungassa, Laukaassa 5.-7.5.23.

Viikonloppu alkaa perjantai-iltana ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Ohjelmassa on alustuksia ja vertaiskeskusteluja sekä erilaisia aktiviteetteja. Lauantaipäivän alustuksessa ja vertaiskeskustelussa on mukana psykologi Iina Alho. Viikonloppuna on mahdollisuus myös virkistäytymiseen kylpylässä muun ohjelman ulkopuolella.

Viikonlopun tarkoituksena on tukea osallistujien jaksamista pitkäaikaissairauden kanssa ja mahdollistaa sekä nuorille että vanhemmille vertaistukea eli ajatusten, tunteiden ja kokemusten jakamista toisten samassa tilanteessa olevien kanssa.

Viikonlopun omavastuuhinta on yhteensä 100 € yhdeltä nuorelta ja yhdeltä aikuiselta. Omavastuuhinta kattaa majoittumisen pe-su kahden hengen huoneissa, ruokailut sekä ohjelman. Edellytämme osallistujilta suunniteltuun ohjelmaan sitoutumista.

Vertaisviikonloppuun haetaan hakulomakkeella viimeistään 2.4. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille hakuajan jälkeen. Viikonloppuun valitaan 10 nuorta ja vanhempaa.

Lisätietoa voit kysyä järjestösuunnittelijalta Susannalta: susanna.nikkanen@ibd.fi, 045 1240 110.

Tämä viikonloppuleiri korvaa tämän vuoden Ninja Camp -vertaisnuorten leirin.

Tutustu Kylpylähotelli Peurunkaan osoitteessa https://peurunka.fi/

Tiedot

Alkaa:
5.5.2023 klo 17:00
Loppuu:
7.5.2023 klo 14:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kylpylähotelli Peurunka
Peurungantie 85
Laukaa,
+ Google Map