Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nuoren ja vanhemman yhteinen vertaisviikonloppu Peurungassa

5.5. klo 17:00 - 7.5. klo 14:00

Ensimmäistä kertaa järjestettävä vertaisviikonloppu 11–16-vuotiaalle suolistosairautta sairastavalle nuorelle ja hänen vanhemmalleen pidetään Kylpylähotelli Peurungassa, Laukaassa 5.-7.5.23.

Viikonloppu alkaa perjantai-iltana ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Viikonlopun ohjelmassa on alustuksia ja vertaiskeskusteluja sekä erilaisia aktiviteetteja. Lauantaipäivän alustuksessa ja vertaiskeskustelussa on mukana psykologi Iina Alho. Viikonloppuna on mahdollisuus myös virkistäytymiseen kylpylässä muun ohjelman ulkopuolella.

Viikonlopun tarkoituksena on tukea osallistujien jaksamista pitkäaikaissairauden kanssa ja mahdollistaa sekä nuorille että vanhemmille vertaistukea eli ajatusten, tunteiden ja kokemusten jakamista toisten samassa tilanteessa olevien kanssa.

Viikonlopun omavastuuhinta on yhteensä 100 € yhdeltä nuorelta ja yhdeltä aikuiselta. Omavastuuhinta kattaa majoittumisen pe-su kahden hengen huoneissa, ruokailut sekä ohjelman. Edellytämme osallistujilta suunniteltuun ohjelmaan sitoutumista.

Vertaisviikonloppuun haetaan hakulomakkeella viimeistään 10.4.

Lisätietoa voit kysyä järjestösuunnittelijalta Susannalta: susanna.nikkanen@ibd.fi, 045 1240 110.

Tämän ensimmäistä kertaa kokeiltavan viikonloppuleirin on tarkoitus korvata tänä vuonna aiemmin järjestetyn Ninja Camp -vertaisnuorten leirin.

Tutustu Kylpylähotelli Peurunkaan osoitteessa https://peurunka.fi/

Tiedot

Alkaa:
5.5. klo 17:00
Loppuu:
7.5. klo 14:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kylpylähotelli Peurunka
Peurungantie 85
Laukaa,
+ Google Map