Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa: Kisailu Kalajoella

3.8. klo 15:00

Tervetuloa Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan yhteiseen vertaistapaamiseen Kalajoelle Safaritalolle (Merisärkäntie 10, Kalajoki) lauantaina 3.8. klo 15.00! Kisataan naapurialueen vertaisia vastaan leikkimielisissä olympialaisissa. Katsotaan kumpi alue tänä vuonna voittaa! Kisojen jälkeen ruokailu ja aikaa jää myös vertaisten tapaamiseen ja keskusteluun.

Kisa on maksuton. Ruokailu 14 €/jäsen, 24 €/ei-jäsen. Ilmoitathan mahdollisen erityisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautumiset viimeistään 26.7. osoitteeseen keski-pohjanmaa@ibd.fi tai raahenseutu@ibd.fi. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten älä jää miettimään! Läheiset ovat tervetulleet mukaan. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse. Matkoissa pyritään käyttämään kimppakyytejä.

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät pääsääntöisesti yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Tiedot

Päivämäärä:
3.8.
Aika:
15:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Safaritalo
Merisärkäntie 10
Kalajoki,
+ Google Map