Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhepäivä Särkänniemessä

10.8. klo 11:00 - 20:00

Särkänniemen perhepäivä tulee jälleen lauantaina 10.8.2024! Perhepäivä Särkänniemessä on suunnattu perheille, joissa lapsi tai vanhempi sairastaa suolistosairautta. Myös omatoimiset nuoret ovat tervetulleita ilman huoltajaa. Halutessaan nuori voi ottaa mukaan kaverin tai sisaruksen. Täytäthän ilmoittautumislomakkeeseen huoltajan yhteystiedot, vaikka nuori tulisi yksin tai kaverin/sisaruksen kanssa.

Särkänniemi-rannekkeiden ostaminen onnistuu meiltä alennettuun hintaan 32 €/kpl. Alle 3-vuotiaat lapset huvittelevat veloituksetta sallituissa huvilaitteissa ja elämyskohteissa. Elämyskohteisiin kuuluvat Koiramäen eläinpuisto, Akvaario sekä Näsinneulan näkötorni.

Aloitamme päivän yhteisesti ravintola Ilossa klo 11, jossa tarjoamme aikuisille kahvin tai teen sekä sämpylän ja lapsille pillimehun ja sämpylän. Ravintola Ilo sijaitsee Särkänniemen huvipuistoalueella, mutta sinne tuleminen ei vaadi ranneketta tai lippua. Rannekkeiden jako tapahtuu päivän yhteisessä kokoontumisessa ravintola Ilossa ja loppupäivä vietetään Särkänniemen laitteiden ja elämyskohteiden pyörteissä jokaisen omien toiveiden mukaan!

Huomioittehan, että Särkänniemen huvilaitealueelle pääsy vaatii rannekkeen tai sisäänpääsylipun kaikilta yli 3-vuotiailta. Jos et varaa jokaiselle osallistujalle Särkänniemi-ranneketta tulee sinun ostaa sisäänpääsylippu itse etukäteen verkosta tai tullessasi tapahtumaan lipunmyyntipisteeltä. Huvipuistolippu maksaa 9,90 € ja sisältää pääsyn huvilaitealueelle. Sisäänpääsylippu EI sisällä pääsyä elämyskohteisiin.

Mukaan mahtuu 90 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikat ovat tällä hetkellä täynnä. Voit kysyä paikkoja vielä kesäkuun ajan järjestösuunnittelija Susannalta susanna.nikkanen@ibd.fi

Tiedot

Päivämäärä:
10.8.
Aika:
11:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Särkänniemi
Laiturikatu 1
Tampere, 33230
+ Google Map