Narsisseja.

Osallistu HUOLETI-sovelluksen pilottivaiheeseen!

Haluatko auttaa muita sairastuneita voimaan paremmin?
Haluatko olla kehittämässä uutta ja innovatiivista digi-palvelua?
Lähde testaajaksi HUOLETI-pilottiin!

HUOLETI sai alkunsa syöpää sairastastavien ja heidän läheistensä 120:sta pienestä tarinasta. Tarinoista selvisi, että jonkinlainen yksinkertainen, helposti käytettävä sovellus olisi tarpeen. Sovellus, joka tuo yhteen niin vertaisia, kuin myös oman lähipiirin. Vertaisten kanssa voi chattailla nimettömänä, ja omalta lähipiiriltä voi yleisesti kysyä esimerkiksi seuraa kaupassa käyntiin ja ulkoilemaan – jokaisen omien toiveiden mukaisesti.

HUOLETI on innovatiivinen digitaalinen palvelu, joka auttaa sairastunutta jatkamaan elämäänsä vakavasta sairaudesta huolimatta. HUOLETI tarjoaa kohdennetun vertaistukiverkoston sairastuneelle, ja ainutlaatuisen ratkaisun antaa ja saada tukea arjen askareisiin. Omaa pilottivaihettaan toteuttaa jo pieni ryhmä SYLVA:sta, ja Crohn ja Colitis ry kokoaa nyt omaa IBD:tä sairastavien, tai heidän läheisistä koostuvaa pilottiryhmää!

Sinulta tarvitaan vain oma älypuhelin, muutama läheinen jonka voit kutsua palveluun, sekä mielenkiintoa testata Huoleti-palvelua ja antaa palautetta tuotekehitykseen!

Pilotin alkajaisiksi järjestetään Kick-off -tilaisuus. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua fyysisesti Tampereella (paikka varmistuu myöhemmin, se ilmoitetaan kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse), tai itsellesi sopivassa paikassa verkon välityksellä. Kick off -ti laisuus järjestetään torstaina 17.8. kello 17-19.

Pilotti starttaa kick off-tilaisuuden jälkeen, kestäen koko loppu vuoden. Viikoittain pilotti ei vie kauaa aikaasi, ellet niin halua! Kokemusten mukaan sovelluksella “pelailu” on kuitenkin koukuttavaa.. Lähde siis mukana!
Pilotin aikana käyttäjien on tarkoitus testata sovelluksen ominaisuuksia, ja antaa HUOLETIlle palautetta joko sähköpostitse tai Facebookin ryhmän kautta.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella 13.8. mennessä! Olethan kuitenkin nopea – 30 ensimmäistä valitaan mukaan pilottiin.

Ennen ilmoittautumista, luethan rekisteriselosteen sekä pilottitestaajan sopimuksen.

Kysyttävää? Huoleti vastaa! maria@huoleti.fi

Crohn ja Colitis ry:n osuudesta vastaa järjestösuunnittelija Renja Tolvanen / renja.tolvanen@ibd.fi