Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Vielä ehdit ilmoittautua Syksyn vertaispäiville!

Syksyn vertaispäiviä vietetään tänä vuonna kylpylähotelli Peurungassa, Laukaassa, 27.-29.9. Ilmoittautuminen päättyy jo tulevana perjantaina 30.8., joten toimi pian! Ilmoittautumislomakkeelle pääset tämän linkin kautta.

Syksyn vertaispäivillä ohjelmassa on yhdessäoloa, rentoutumista arjen kiireistä sekä viihtyisät oltavat kylpylähotellin puitteissa. Perjantaina aloitamme rennon ohjelmamme yhdessä jutellen, ja iltapalan lopuksi nauttien. Lauantaina tullaan tutummaksi ja viihdytään pienryhmissä yhteisten aiheiden ympärillä. Iltapäiväkahvit siirrymme nauttimeen laavulle, ja sään salliessa jatkamme ulkoilua tiimikarkeloiden parissa! Illan päättää tuttuun tapaan ohjelmillinen illallinen. Sunnuntaina on ypöyneillä mahdollisuus nauttia monipuolinen aamupala ja pistäytyä kylpylässä ennen kotimatkaa. Kuulostaa rentouttavalta, eikös!

Päivien ohjelma on maksutonta, majoituksen ja ruokailut olemme neuvotelleet hyvään hintaan osallistujille. Majoitus kahden hengen huoneessa on 72,50 €/hlö, koko huone 145 €/vrk. Yhden hengen huone 130 €/vrk. Lisävuoteet kustantaa yli 14 vuotiaille 45 €, ja 4-14 vuotiaille 15 €, alle 4–vuotiaiden vuoteet ovat veloituksettomia.

Perjantain iltapala kustantaa 7 €/hlö. Lauantain lounaan aikuiset jäsenet nauttivat hintaan 9,50 €, ei-jäsen 14,50 €. Lapsille hinnat ovat 4,50 €/jäsen, 9,50 €/ei-jäsen, alle 4–vuotiaat veloituksetta. Lauantain buffet illallisella Peurunkapöytä-buffet tarjoillaan jäsenhintaan 30 €/aikuinen ja 10 €/lapsi, ei-jäsenille aikuisille 35 € ja lapsille 15 €. Alle 4–vuotiaat veloituksetta.

Huomioithan, että noudatamme tässäkin tapahtumassa yhdistyksen ilmoittautumis – ja peruutusehtoja, joihin on hyvä tutustua ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan, nähdään Peurungassa!