Narsisseja.

Yhdistys 40 vuotta – jäsenlehden uusi numero ilmestynyt

Vuoden 2024 ja nimeltään ensimmäinen jäsenlehti, Suolistosairaudet, on ilmestynyt! Lehti jaetaan jäsenille ja sidosryhmille arviolta viikolla 10, ja on luettavissa jo nyt jäsensivuilla.

Lehden teemana on yhdistys 40 vuotta. Lehden kannessa hymyilevät Satu Mylly ja Marita Rinne, jotka kertovat pääjutussa mitä yhdistys on heidän elämäänsä tuonot. Juttu on käännetty myös ruotsiksi.

Keskiaukeamalta (s.22-23) löydät lisätietoja Tampereella järjestettävistä Kevätpäivistä, joihin sisältyy muun muassa vuosikokouksen lisäksi yhdistyksen juhlaillallinen. Tule vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja juhlistamaan menneitä vuosikymmeniä!

Vuosikymmenien taivalta valotetaan 90-luvun osalta sivuilla 32-33, kun kurkistetaan yhdistyksen itsenäistymisen vuosiin. Tiesitkö, että yhdistyksemme oli ensimmäisiä järjestöjä, kenellä oli nettisivut sekä sähköposti!

Lisäksi lehdessä tutustutaan ikääntyvien lääkehoitoon, sappihapporipuliin, nuorten toimintaan, lääkehoidon uusiin tulokkaisiin, pitkäaikaissairauksien taloudelliseen tilanteeseen, sosiaaliturvan muutoksiin sekä muistutellaan Vessapassin levittämisestä. Lehden loppuosasta löytyvät yhdistyksen tapahtumia niin toimistolaisten kuin vapaaehtoisten järjestämänä, sekä vertaistukihenkilöiden yhteystiedot.

Palautetta lehdestä ja juttutoiveita tuleviin numeroihin voi lähettää toimitukselle osoitteeseen toimitus@ibd.fi. Toimistollemme voit olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia info@ibd.fi tai soittamalla puhelinpäivystykseemme 075 325 4400 maanantaisin ja torstaisin klo 14–17.

Suolistosairaudet on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä IBD ja muut suolistosairaudet ry:n jäsenlehti. Lehden painosmäärä on 9 500 kpl/numero. Lehden nimi on päivitetty IBD-lehdestä vastaamaan yhdistyksen nykypäivää ja koko jäsenistöä.

Haluatko olla vaikuttamassa lehteen?

  • Liity lehtitiimiin! Tule kirjoittamaan asia- ja kokemusperäisiä artikkeleita vapaaehtoistehtävänä. Ota yhteyttä päätoimittaja Renja Nikulaan, renja.nikula@ibd.fi tai vaikka Whatsappilla numeroon 040 632 6622.
  • Ilmoittaudu haastateltavaksi jäsenlehteen tai medialle! Helpoiten se käy tämän lomakkeen kautta.
  • Kerro meille juttutoiveesi, laita vaikka sähköpostia toimitus@ibd.fi
  • Mainosta! Lue lisää täältä.