Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Vuoden 2024 jäsenmaksulaskut on lähetetty – kiitos jäsenyydestäsi!

Olemme tänään keskiviikkona 6.3. lähettäneet vuoden 2024 jäsenmaksulaskut. Laskujen eräpäivä on huhtikuussa. Laskut on lähetetty valitsemallasi tavalla joko e-laskuna, sähköpostina tai paperisena. Paperilaskun saapuminen voi Postista riippuen viedä muutaman päivän.

Jos olet valinnut laskulle toimitustavaksi sähköpostin, katso myös muut kansiot, kuten roskaposti, tai Gmailissa Tarjoukset ja Sosiaaliset verkostot. Jäsenmaksulaskut lähtevät jäsenrekisterin kautta, joten laskun lähettäjänä voi näkyä myös muu kuin yhdistyksen nimi. Viestin aiheena on “IBD ja muut suolistosairaudet ry:n jäsenlasku”.

Varmimmin ja sinulle helpoiten jäsenmaksulasku löytää perille e-laskuna. Voit aktivoida e-laskun verkkopankissasi laskun maksun yhteydessä, jotta saat jatkossa jäsenmaksulaskun suoraan verkkopankkiisi. Muista käyttää laskukohtaista viitettäsi!

Huomaathan laskua maksaessasi käyttää vuosikohtaista viitenumeroa! Vanhoilla tiedoilla maksaminen ei kohdenna maksua jäsentietoihin oikein.

Jos laskua ei löydy sähköpostin kansioista tai paperilaskua ei kuulu, olethan yhteydessä toimistolle sähköpostitse info@ibd.fi tai soittamalla puhelinpäivystykseemme 075 325 4400 ma ja to klo 14–17.

Lähettämällä laskut myöhemmin kuin tammikuussa, haluamme huomioida monelle jäsenellemme alkuvuodelle kerääntyviä sairaudesta aiheutuvia kustannuksia, kuten lääkekustannusten omavastuun. Kiitos jäsenyydestäsi! Jäsenmaksu on yhden ihmisen tuki yhdistyksemme toiminnalle.