Narsisseja.

Vertaistukileiri 13-17-vuotiaille IBD-Ninjoille

IBD-NINJA CAMP 2018

Vuoden 2018 IBD-Ninja camp järjestetään perjantaista 13.4. sunnuntaihin 15.4. Hauholla Lautsian lomakeskuksessa. Aivan Lautsian viereen pääsee näppärästi Matkahuollon busseilla Tampereen ja Lahden suunnasta! Viikonlopun aikana ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa vertaisten kanssa, ohjaajien omakohtaisia tarinoita IBD:n kanssa kulkemisesta, ulkoilua ja illanviettoa, tietenkään hyvää ruokaa ja vapaa-aikaa unohtamatta!

Totuttuun tapaan campille ovat tervetulleita IBD-Ninjojen lisäksi heidän kaverinsa tai sisaruksensa (1 kaveri/sisarus IBD-Ninjaa kohti). Aloitamme viikonlopun perjantaina noin kello 18, ja päätämme mahtavan leirimme sunnuntaina noin kello 13. Majoitus viikonlopun ajan on kahden hengen hotellihuoneissa. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 11.3.! Ilmoittauduthan kuitenkin pian, sillä paikkoja on vain 16 ja camp on aiempina vuosina ollut hyvin suosittu! HUOM! Jokaisen henkilön on tehtävä oma ilmoittautumisensa!

Yhdistyksen ilmoittautumis- ja peruutusehtojen mukaan maksuton peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan sisällä, eli 11.3. saakka.

Tiiviisti:

Mitä: IBD-Ninja camp, eli valtakunnallinen vertaisviikonloppu 13-17-vuotiaille IBD:tä sairastaville nuorille

Missä: Lautsian lomakeskuksessa, Hauholla. Aivan Lautsian viereen pääsee näppärästi Matkahuollon busseilla Tampereen ja Lahden suunnasta.

Milloin: 13.-15.4., eli perjantaista sunnuntaihin. Ilmoittaudu viimeistään 13.3.! (aikaa jatkettu alkuperäisestä)

Kuinka paljon: 50€/nuori, koko viikonloppu (ei sis. matkakuluja)

Kenelle: Kaikille 13-17-vuotiaille IBD:tä sairastaville, olitpa yhdistyksen jäsen tai et!

Miksi: Koska vertaiset nuoret ovat hyvää seuraa, eikä ohjaajissa tai paikassakaan ole moittimista! Kysymys voisikin paremminkin olla ”miksi ei”!

Hauholla nähdään!

Lisätietoja: järjestösuunnittelija Renja Tolvanen, renja.tolvanen(a)ibd.fi, 040 632 6622

 

ILMOITTAUDU >>