Verkkokauppa on nyt avattu!

IBD-tuotteita voi ostaa nyt osoitteesta www.ccverkkokauppa.fi. Jokaisen ostetun tuotteen myynnistä lahjoitetaan 10 prosenttia Crohn ja Colitis ry:n toimintaan. Verkkokaupan takana on Halftime Oy.

Crohn ja Colitis ry on tehnyt yhteistyötä Halftimen kanssa jo pidemmän aikaa. Uusimpana yhteistyömuotona on verkkokauppa, jossa myydään IBD-aiheisia tuotteita. Kysytyimmät tuotteet ovat nyt tilattavissa kaupassa, mutta uusia tuotteita tulee kauppaan kysynnän ja ajankohdan mukaan. Mikäli juuri sinun suosikkituote ei kaupasta löydy, laita siitä viestiä verkkokaupan kautta. Se saattaa olla mallistossa jo pian. Seuraa tarkasti uutisointiamme sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla. Ilmoitamme niissä aina uuden tuotteen ilmestyessä verkkokauppaan.

Halftime Oy on tamperelainen perheyritys, joka on toimittanut laadukkaita liikelahjoja ja menekinedistämistuotteita suomalaisille yrityksille ja yhteisöille jo vuodesta 1985. Nykyisin Halftime Oy on osa New Wave Profile -konseptia, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin erikoistunutta ketjua.

Tilattuja tuotteita toimitetaan maksimissaan kahden viikon sykleissä. Toimitusaika on täten 2-10 arkipäivää.  Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan aina erikseen tilanneille asiakkaille verkkokaupan etusivulla sekä “ajankohtaista”-osiossa.