Uutiskirje uudistui – tarkista postisi!

Haluamme tarjota yhdistyksemme jäsenille entistä laadukkaampaa sisäistä viestintää. Kannattaa siis tarkistaa sähköposti, ettei uutiskirje ole eksynyt väärään kansioon. Postin lähettäjänä on IBD ja muut suolistosairaudet ry, ja lähetysosoitteena on info@ibd.fi.

Aiempi sähköpostitse lähetetty uutiskirje on uudistettu visuaalisemmaksi, saavutettavuudesta tinkimättä. Uutiskirjeessä kerromme tulevasta ja ajankohtaisesta toiminnastamme ja se on toteutettu Liana Technologies Oy:n uutiskirjetyökalulla.

Kuvakaappaus uutiskirjeestä. Alussa on banneri Maailman IBD-päivästä.

Liittymällä jäseneksi saat uutiskirjeen noin 4–6 kertaa vuodessa. Uutiskirje on lähetetty kaikille jäsenille, joiden sähköpostiosoite meillä on tiedossa.

Sähköpostiosoitteesi voit halutessasi lisätä tai poistaa jäsentiedoistasi Omat tiedot -sivulla. Huomaathan, että sähköpostia tarvitaan, jos haluat jäsenmaksulaskuja ja muita kohdennettuja sähköposteja. Halutessasi voi pyytää, ettei sinulle lähetetä sähköpostitse uutiskirjeitä tai kyselyjä tai perua uutiskirjeen siinä olevan linkin kautta.

Jos sinulla on kysymyksiä yhdistyksen sisäisestä viestinnästä tai haluat antaa palautetta, ota rohkeasti yhteyttä viestintäpäällikkö Heidi Hölsömäkeen, heidi.holsomaki@ibd.fi, puh. 040 667 1226.