Haluatko tilata uutiskirjeemme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille?

Kuvakaappaus uutiskirjeen alusta, jonka piirroskuvassa on nainen ja puhekupla "avoimuus luo hyvinvointia". Sekä teksti IBD-viikko 1.-7.12.2021 ja #ibdfi #ibdviikko.

Yhdistyksemme uutiskirje on tarkoitettu IBD-hoitajille ja muille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään tulehduksellisia suolistosairauksia (IBD) tai jotain muuta suolistosairautta sairastavia ihmisiä.

Tuoreimman ammattilaisten uutiskirjeen voit lukea selaimessa. Kirjeessä kerrotaan muun muassa tulossa olevasta IBD-viikosta, ammattilaisille suunnatuista maksuttomista ja maksullisista materiaaleista sekä suolistosairauksiin liittyvistä liveluennoistamme. Toivomme, että uudistettu uutiskirje on aiempaa käytettävämpi ja mukavampi lukea.

Uutiskirjeen pääkohderyhmä ovat IBD-hoitajat, joiden merkitys on kullanarvoinen suolistosairauksiin sairastuneiden hoidossa ja tukemisessa. Myös muut alan ammattilaiset, kuten lääkärit, ravitsemusterapeutit, sosiaalityöntekijät ja ammatillisen kuntoutuksen toimijat ovat tervetulleita uutiskirjeen tilaajiksi.

Uutiskirjeitä lähetetään IBD-hoitajille ja sote-alan ammattilaisille muutaman kerran vuodessa, tarpeen mukaan.

Uutiskirjeen tilauslomake

Lisätietoja antaa yhdistyksen viestintäpäällikkö Heidi Hölsömäki, heidi.holsomaki@ibd.fi, p. 040 667 1226.