Narsisseja.

Uutiskirje 3/2022 on lähtenyt jäsenillemme

Yhdistyksemme sähköinen uutiskirje 3/2022 on julkaistu ja lähetetty niille jäsenille, jotka ovat toivoneet sähköistä tiedottamista. Kannattaa tarkistaa sähköpostisi postilaatikko ja lisätä osoite info@ibd.fi sallittujen osoitteiden listalle niin, ettei viesti vahingossa eksy väärään kansioon! Uutiskirjeeseen on koottu yhdistyksen ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Voit tutustua uutiskirjeeseen myös selaimessa.

Saat uutiskirjeen liittymällä jäseneksi ja lisäämällä sähköpostisi

Haluaisitko uutiskirjeen, mutta et vielä saa sitä? Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi saat uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa. Uutiskirje lähetetään kaikille jäsenille, joiden sähköpostiosoite meillä on tiedossa.

Sähköpostiosoitteesi voit halutessasi lisätä tai poistaa jäsentiedoistasi Omat tiedot -sivulla. Huomaathan, että sähköpostia tarvitaan, jos haluat jäsenmaksulaskuja ja muita kohdennettuja sähköposteja. Halutessasi voit pyytää, ettei sinulle lähetetä sähköpostitse uutiskirjeitä tai kyselyjä, tai perua uutiskirjeen viestin lopusta löytyvät linkin kautta.

Jos sinulla on kysymyksiä yhdistyksen sisäisestä viestinnästä tai haluat antaa palautetta, ota rohkeasti yhteyttä viestintäpäällikkö Renja Nikulaan, renja.nikula@ibd.fi , puh. 040 632 6622.