Uutiskirje 2/2021 ilmestyi – tarkista postilaatikkosi

Yhdistyksemme sähköinen uutiskirje 2/2021 on julkaistu ja lähetetty niille jäsenille, jotka ovat toivoneet sähköistä tiedottamista. Kannattaa tarkistaa sähköpostisi postilaatikko ja lisätä osoite info@ibd.fi sallittujen osoitteiden listalle niin, ettei viesti vahingossa eksy väärään kansioon. Uutiskirje on luettavissa myös verkkoselaimessa.

Saat uutiskirjeen liittymällä jäseneksi ja lisäämällä sähköpostisi

Haluaisitko uutiskirjeen, mutta et vielä saa sitä? Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi saat uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa. Uutiskirje lähetetään kaikille jäsenille, joiden sähköpostiosoite meillä on tiedossa.

Sähköpostiosoitteesi voit halutessasi lisätä tai poistaa jäsentiedoistasi Omat tiedot -sivulla. Huomaathan, että sähköpostia tarvitaan, jos haluat jäsenmaksulaskuja ja muita kohdennettuja sähköposteja. Halutessasi voi pyytää, ettei sinulle lähetetä sähköpostitse uutiskirjeitä tai kyselyjä, tai perua uutiskirjeen siinä olevan linkin kautta.

Jos sinulla on kysymyksiä yhdistyksen sisäisestä viestinnästä tai haluat antaa palautetta, ota rohkeasti yhteyttä viestintäpäällikkö Heidi Hölsömäkeen, heidi.holsomaki@ibd.fi, puh. 040 667 1226.