Uusi pilottijakso uudistuneen Huoletin kanssa!

 

Huoleti mobiilisovellus huolestuneelle ja hänen läheisilleen. Huoleti auttaa jatkamaan elämää vakavasta sairaudesta tai haastavasta elämäntilanteesta huolimatta.

Huoletin käyttö alkaa sovelluksen lataamisesta puhelimesi sovelluskaupasta.  Huoleti toimii mobiililaitteilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmillä. Ladattuasi sovelluksen, rekisteröidy, ja syötä pyydettyyn kohtaan koodi 2U4BM7M9. Koodilla rekisteröidyt Crohn ja Colitis ry:n pilottiin ja pääset käyttämään sovellusta maksutta.

Pilotin aikana käyttäjiltä kysytään palautetta sovelluksesta. Palautekyselyt ilmestyvät sovellukseen, ja niihin on nopea ja helppo vastata.

Katso Huoletin tuotevideo YouTubesta >>

HUOLESTUNEELLE
Vertaistukea ja apua arkeen
Huolen, sairauden tai haasteen kohdatessa Huoleti mahdollistaa arjen jatkumisen. Huolestunut voi löytää muita samanlaisen elämäntilanteen kohdanneita ja jakaa tunteitaan ja kokemuksiaan. Vastavuoroisesta antamisesta ja saamisesta muodostuu vertaistuki, jonka rooli selviämisessä ja toipumisessa on ensiarvoisen tärkeä. Jotta arki voisi jatkua, voi huolestunut kutsua läheisiään tukiverkostoonsa. Huoleti mahdollistaa arkiavunpyyntöjen lähettämisen tukiverkostolle helposti matalalla kynnyksellä. Huoletin avulla käyttäjät voivat luoda omat verkostonsa omilla ehdoillaan. Huoleti on turvallinen palvelu ja se kunnioittaa käyttäjien oikeutta yksityisyyteen.

LÄHEISELLE
Tukiverkosto taskussa
Läheisen sairastuminen tai haasteellinen elämäntilanne koskettaa koko lähipiiriä. Huoletin avulla läheiset saavat käytännöllisiä keinoja kulkea huolestuneen vierellä ja voivat löytää muita, jotka toimivat myös tukijoina. Näiden vertaisten kanssa läheiset voivat vaihtaa kokemuksiaan ja saada vertaistukea myös itselleen. Huoletin avulla läheiset näkevät helposti, miten he voivat olla avuksi huolen kohdanneelle. Arkiavunpyyntöihin vastaaminen on helppoa ja läheiset pystyvät sovittamaan avun antamisen omiin aikatauluihinsa vaivattomasti. Huoleti saattaa yhteen. Se on aina mukanasi.

APUA ARKEEN
Anna ja saa apua helposti
Ihmiset haluavat auttaa, mutta aina oikeat sanat ja teot eivät löydy itsestään. Huoleti antaa läheisille keinoja olla tukena. Huolestuneille se toimii työkaluna avun pyytämiseen matalalla kynnyksellä. Huoleti auttaa ihmisiä kohtaamaan haastavinakin hetkinä, jotta arki voisi jatkua eikä kenenkään tarvitsisi jäädä yksin. Huoleti saattaa yhteen.