Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Uuden järjestöassistentin tervehdys

Hei! Olen Elisa, ja aloitin IBD ja muut suolistosairaudet ry:n järjestöassistenttina. Työnkuvaani tulee kuulumaan erityisesti yhdistyksen viestintää sekä vertaistoiminnan parissa työskentelyä. Odotan innolla työtehtävän mukanaan tuomia oppimismahdollisuuksia järjestömaailmasta ja viestinnästä. Eniten odotan kuitenkin osaamisen kerryttämistä suolistosairauksista.

Järjestömaailma on minulle entuudestaan tuttu ja rakas, sillä olen toiminut järjestöaktiivina sekä järjestöjen luottamustehtävissä lukiolaisesta lähtien. Olen työskennellyt tämän lisäksi henkilökohtaisena avustajana sekä toteuttanut viestintää Nyyti ry:llä. Valmistuin valtiotieteiden maisteriksi viime vuonna, joten nyt minulla on edessä askel uuteen osaan aikuisuutta ja työelämää. Opittavaa ja koettavaa riittää myös uudessa kotikaupungissani Tampereella. Kaikki uusi ja tuntematon on jännittävää, joten tulevasta kesästä tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen!

Haluan tehdä monipuolista työtä, jossa pääsen edistämään ihmisten hyvinvointia ja onnellisuutta. Haluan myös olla mukana lisäämässä tietoisuutta suolistosairauksista sekä tarjota tukea niitä sairastaville, jotta kukaan ei tuntisi oloaan yksinäiseksi sairautensa kanssa. Työssäni järjestöassistenttina pääsen tekemään juuri tätä. Minulla on vahva osaaminen mielenterveyden parissa työskentelystä, mutta koen tämän työtehtävän opettavan minulle paljon uutta mielen ja kehon terveyden erottamattomasta kietoutumisesta toisiinsa.

Elisa Arvola hymyilee