Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Tule mukaan likkojen lenkille!

Nyt kerätään oma Crohn ja Colitis yhdistyksen porukka mukaan Likkojen lenkille!likkojen-lenkki-logo

”Idyllinen Pyynikki kutsuu Likkoja lauantaina 21.5.2016

Ratinan stadionin remontin vuoksi ensi kevään Tampereen Likkojen Lenkki järjestetään muutaman vuoden tauon jälleen luonnon helmassa, idyllisellä Pyynikin urheilukentällä! Pyynikillä lenkkeiltiin noin 20 vuoden ajan aina vuoteen 2012 saakka ja tapahtuma-aluetta on kehuttu miljööltään ainutlaatuiseksi. Toivotamme kaikki Likat lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan upeasta naisenergiasta ja keväisestä luonnosta – sekä huippuviihteestä Paula Koivuniemen ja Neljänsuoran tahdeissa!

Tervetuloa Likkojen Lenkille Tampereelle 2016!

Muista merkitä tarkasti yhteystietosi ja haluamasi paidan koko.”

Ilmoittautuminen Crohn ja Colitis ry:n porukkaan alla olevan linkin kautta. Osallistumismaksu on yhdistyksen jäsenille 25 €  ja ei-jäsenille 35 €. Maksut sisältävät Likkojen lenkki -paidan lisäksi yhdistyksen Näkymätön sairaus t-paidan, joka toimii myös tiimipaitana lenkin ajan.

Ilmoittautumiset ja osallistumismaksut viimeistään 23.3. mennessä. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI4522811800020707, viestikenttään osallistujan nimi /osallistujien nimet. Matkat Tampereelle kukin osallistuja maksaa itse. Jos tulet muualta ja yövyt Tampereella, huomioi Likkojen lenkin hotellisuositukset ja sen, että hotelli pitää varata ajoissa. Osallistujille ilmoitetaan ennen lenkkiä tapaamispaikka ja -aika. Lisätietoja lenkkiin liittyen: http://www.likkojenlenkki.fi/tampere/

Lähde sinäkin lenkkeilemään mitä mahtavimmassa vertaisporukassa!
Ilmoittaudu tästä: http://goo.gl/forms/F3YAcJukBR