Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Toimisto kesätauolla 20.6.–4.8.

Toimistomme hiljenee juuri ennen juhannusta kesätauolle aktivoituen taas elokuun alussa. Puhelinpäivystys on tauolla 20.6.–4.8.

Kulunut kevät on ollut työntäyteinen ja täynnä iloisia kohtaamisia. Yhdistyksemme innokkaat vapaaehtoiset ovat järjestäneet lukuisia vertaistapaamisia ympäri Suomen, ja kursseille hakeneiden ja osallistuneiden määrä on yllättänyt positiivisesti. Myös eri teemaisille ja eri kohderyhmille suunnatut verkkovertaistapaamiset ovat tavoittaneet paljon myös uusia toimintamme pariin ensikertaa saapuneita. Innokkaan kevään kruunasi myös toukokuussa järjestetyt yhdistyksen 40-vuotisjuhlat, joissa muisteltiin menneitä vuosikymmeniä ja iloittiin yhdistyksen matkasta.

Hetkeksi siirrymmekin siis huilaamaan, mutta palaamme lomien jälkeen taas uudella energialla työn ääreen.

Huomioithan, että toimiston lomaillessa sähköposteihin vastaamisessa saattaa ilmetä viivettä. Suosittelemme silti olemaan mieltä askarruttavissa asioissa yhteydessä sähköpostitse toimistolle info@ibd.fi, tai työntekijöiden sähköposteihin, jotka ovat muotoa etunimi.sukunimi@ibd.fi. Varauduthan kuitenkin vastausviiveeseen. Kesätauon jälkeen puhelinpäivystys on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 14.00–17.00. Puhelinpäivystyksessä vastaamme jäsenyyteen liittyviin asioihin ja neuvomme esimerkiksi vertaistoiminnasta.

Jos siis olet esimerkiksi vailla Vessapassia kesän festareille, olethan ajoissa liikkeellä! Postitse toimitettavaan Vessapassiin kannattaa varata vähintään viikko. Mobiili-Vessapassin saat ladattua näillä ohjeilla. Jos et ole aktivoinut jäsensivujasi, ole hyvissä ajoin yhteydessä sähköpostitse info@ibd.fi.

Vertaistoiminta ei hiljene kesäksikään. Erityisesti verkkovertaistoiminta on aktiivista, eivätkä muutkaan tapahtumat täysin lomaile.

Hyvää kesää!