Narsisseja.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhdistysvaikuttaja-koulutus

13.2.2023

Tule mukaan vaikuttamaan!

Yhdistysvaikuttaja-koulutus tarjoaa vaikuttamisen työkaluja, tietoa päätöksenteosta ja vaikuttamistavoista sekä tietenkin mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Koulutus on tarkoitettu kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille.

Verkkokoulutus kestää 13.2.-9.4. Koulutukseen sisältyy verkkoluentoja ja tehtäviä, joita voi suorittaa omaan tahtiin. Tehtävät ovat lyhyitä kysymyksiä, joiden pohjalta kurssilaisten toivotaan pohtivan kurssin aiheita ja käyvän yhdessä keskustelua. Jos vastaa kaikkiin kurssin tehtäviin, kurssista saa lopuksi todistuksen. Kurssin materiaalit ja keskustelut käydään howspace-alustalla. Alusta on helppokäyttöinen ja sen käyttöön saa tukea sekä työntekijöiltä että tarvittaessa ulkopuolisen IT-tuen kautta.

Koulutukseen sisältyvien webinaarien ajankohdat ja aiheet:

  • 15.2. klo 17.30-19.00: Miten voin edistää itselleni tärkeitä asioita?
  • 2.3. klo 17.30-19.00: Asiakkaan ja potilaan oikeudet
  • 4.4. klo 17.30-19.00: Missä asioistani päätetään?

Lisäksi koulutus sisältää yhden vapaaehtoisen lähitapaamisen Helsingissä lauantaina 25.3. Lähitapaamisen matkakulut korvataan ja tapaamisessa tarjotaan lounas.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Psoriasisliiton ja Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Mukaan mahtuu jokaisesta järjestöstä 10 osallistujaa.

Ilmoittaudu viimeistään 5.2.!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
olga.haapa-aho@ibd.fi
sosiaali- ja terveysturvan asiantuntija Olga Haapa-aho

Tiedot

Päivämäärä:
13.2.2023