Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vertaisilta pariskunnille verkossa

2.9.2021 klo 18:00 - 20:00

Suolistosairaus voi haastaa parisuhdetta, mutta toimivasta suhteesta saa voimia sairauden kanssa elämiseen. Vertaisilta pariskunnille tarjoaa vertaistukea ja antoisan pysähtymishetken suhteen äärelle. Mikä meillä on hyvää ja toimii?

Illassa vertaispariskunnat kertovat omia kokemuksiaan arjesta sairauden kanssa ja sen vaikutuksista parisuhteeseen. Illan aikana on mahdollista keskustella teemasta vertaisten kanssa. Kerromme myös tulevien verkkokurssien sisällöistä.

Ilta pidetään videoyhteydellä Zoomissa, eli osallistua voi vaikka omalta kotisohvalta. Tapaaminen ei sovellu akuutissa kriisissä oleville, ilta on vertaistukeen perustuva.

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella viimeistään 1.9.! Saat ilmoittautumisen vahvistusviestinä linkin ja ohjeistusta tapaamiseen.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen sekä mikrofonin/kuulokkeet. Voidaksemme tavata toisemme etänä kasvotusten, otathan myös puhelimen tai tietokoneen kameran käyttöösi, jos se on mahdollista. Muistathan käyttää mikrofonillisia kuulokkeita tai hakeutua rauhalliseen paikkaan tapaamisen ajaksi.

Lisätietoa voi kysyä järjestösuunnittelija Leena Tuutijärveltä: leena.tuutijarvi@ibd.fi Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
2.9.2021
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka: