Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkkotapaamiset sairastavan lapsen vanhemmille

17.8.2022 klo 17:30 - 19:00

Verkkotapaamiset on suunnattu vanhemmille, joiden perheessä lapsi sairastaa suolistosairautta. Tule mukaan jakamaan vertaisten kanssa arjen jaksamiseen liittyviä aiheita ja kysymyksiä!

Tapaamiset järjestetään teemoittain keskiviikkoisin klo 17.30 Teamsissa. Tapaamisten kesto on noin 1,5 tuntia. Tapaamisten aluksi psykologi Iina Alho alustaa aiheeseen, jonka jälkeen pääset keskustelemaan aiheesta yhdessä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Verkkotapaamiset järjestetään teemoittain. Neljä ensimmäistä verkkotapaamista on jaoteltu lapsen tämänhetkisen iän mukaan. Voit osallistua yhteen tai useampaan tapaamiseen.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen sekä mikrofonin/kuulokkeet. Voidaksemme tavata toisemme etänä kasvotusten, otathan myös puhelimen tai tietokoneen kameran käyttöösi, jos se on mahdollista. Muistathan käyttää mikrofonillisia kuulokkeita tai hakeutua rauhalliseen paikkaan tapaamisen ajaksi.

Ilmoittaudu tapaamisiin mukaan ilmoittautumislinkin kautta viimeistään viikko ennen kyseistä tapaamista.

Tapaamisten teemat ja ajankohdat:

Ke 17.8. Tapaaminen vastasairastuneiden vanhemmille (diagnoosi saatu alle vuoden aikana).  Alle 11-vuotiaiden lasten vanhemmille.

Ke 7.9. Tapaaminen vastasairastuneiden vanhemmille (diagnoosi saatu alle vuoden aikana). Yli 11-vuotiaiden lasten vanhemmille.

Ke 28.9. Lapsen kasvun ja itsenäisyyden tukeminen eri ikävaiheissa. Alle 11-vuotiaiden lasten vanhemmille.

Ke 12.10. Lapsen kasvun ja itsenäisyyden tukeminen eri ikävaiheissa. Yli 11-vuotiaiden lasten vanhemmille.

Ke 2.11. Lapsen ja/tai vanhemman hoitoväsymys. Kaikenikäisten lasten vanhemmille.

 

Lisätietoja verkkotapaamisista voit kysyä järjestösuunnittelijalta Susanna Nikkaselta: susanna.nikkanen@ibd.fi, p. 045 1240 110

Tiedot

Päivämäärä:
17.8.2022
Aika:
17:30 - 19:00