Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkkoluento: Lapsen IBD ja ravitsemus

30.3.2021 klo 18:00 - 19:15

ti 30.3. klo 18-19.15

Laillistettu ravitsemusterapeutti Katja Sassi-Pyykkö pitää asiantuntijan verkkoluennon aiheesta lapsen IBD ja ravitsemus. Katja Sassi-Pyykkö on kokenut, monipuolisissa työtehtävissä työskennellyt ravitsemusterapeutti. Kokemusta hänellä on niin lasten kuin aikuisten ravitsemuksen erityiskysymyksistä.

Asiantuntija luennoi ensin aiheesta, jonka jälkeen on varattu aikaa vapaalle keskustelulle ja kysymyksille. Luennolle voi osallistua aktiivisesti keskustellen, kirjoittamalla chattiin tai halutessaan voi olla mukana vain luentoa kuunnellen.

Verkkoluento järjestetään Zoom-alustalla videoyhteyden kautta. Luento-osuus tullaan taltioimaan, mutta keskustelua ja kysymyksiä ei tallenneta eivätkä osallistujat näy tallenteella.

Ilmoittaudu verkkoluennolle mukaan osoitteeseen susanna.nikkanen@ibd.fi viimeistään 29.3., niin lähetämme sinulle linkin ja ohjeistusta tapaamiseen.

Voit katsoa etukäteen ohjevideot Zoom-tapaamiseen osallistumiseen älypuhelimen kautta täältä >> ja tietokoneella osallistumiseen täältä >>.

Tiedot

Päivämäärä:
30.3.2021
Aika:
18:00 - 19:15
Tapahtumaluokka: