Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Varsinais-Suomi / Turku: Uniluento

15.5. klo 18:00 - 20:00

Tervetuloa keskiviikkona 15.5. klo 18-20 kuuntelemaan luentoa unettomuuden lääkkeettömästä hoidosta Vimmaan (Aurakatu 16). Luennon pitää fysioterapeutti ja unihoitaja Hanna Pihlajamaa. Ilmoittautumiset vertaistoimija Sadulle p. 044 9768 918 tai satu.mylly@gmail.com

Nukutko huonosti? Onko iltaisin hankala saada unen päästä kiinni tai heräiletkö yön aikana usein?

Käypä hoitosuosituksen mukaan unettomuuden ensisijainen hoito on lääkkeetön. Lääkkeetön hoito tarkoittaa tukea ja neuvontaa, unettomuuden taustalla olevien syiden ja laukaisevien tekijöiden etsimistä ja erityisesti niiden käsittelemistä. Tärkein keino on omatoimisen unen huollon opetteleminen.

Luennolta saat tietoa unettomuudesta ja sen taustasyistä. Opit myös keskeiset asiat unen huoltamisesta ja kokeilemmekin yhdessä muutamia käytännön keinoja miten omaa unenlaatuaan voi parantaa. Keinot on luennon jälkeen helppo siirtää omaan elämään.”

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Tiedot

Päivämäärä:
15.5.
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma
Aurakatu 16
Turku,
+ Google Map