Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uusimaa / Helsinki: Joogaryhmä

22.9.2022 klo 19:00 - 24.11.2022 klo 20:30

Tervetuloa mukaan suolistosairautta sairastaville suunnattuun joogaan torstaisin 22.9.–24.11. (10 krt) klo 19–20.30 Joogahuoneella, Punavuorenkatu 4 B sisäpiha. Olet tervetullut mukaan, olipa sinulla IBS, IBD, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, CLD tai muu suolistosairaus!

Yhä useampi on löytänyt joogasta itselleen sopivan keinon stressin lieventämiseksi, jolla rauhoittaa kuormittunutta kehoa ja levotonta mieltä arjen keskellä. Myös tämän Hathajooga-tunnin tavoitteena on lisätä keho- ja itsetuntemusta. Rauhalliset liike- ja hengitysharjoitukset tasapainottavat hermoston toimintaa ja aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka tukee kehon ja mielen tasapainoa.

Joogaharjoitukseen ei tarvita sen kummempia välineitä, vain mukavat rennot vaatteet ja avoin mieli. Joogahuoneelta löytyy joogamatot, viltit, tyynyt, bolsterit ym. tarvittava.

Mielen hiljentyessä keho rauhoittuu.

Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Toteutumisen edellytyksenä vähintään kymmenen osallistujaa.

Tilan yhteydessä on yksi wc.

Osallistumismaksu 75 €/jäsen ja 125 €/ei-jäsen. Lasku lähetetään sähköpostitse ennen ryhmän alkua. Jos käytössäsi ei ole sähköpostia tai haluat muusta syystä paperisen laskun, ota yhteyttä Leenaan: 040 670 8628.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.8. lomakkeella. Lisätiedot leena.tuutijarvi@ibd.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoa joogasta:

Jooga on ikivanha kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka sopii omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Jokainen joogan harjoittaja työskentelee itsensä kanssa omien edellytystensä mukaisesti, omista lähtökohdistaan.

Joogassa harjoitetaan kykyä olla läsnä nykyhetkessä. Joogaharjoituksessa opitut läsnäolon taidot siirtyvät kuin huomaamatta myös osaksi arjen tilanteita.

Parhaimmillaan jooga ennaltaehkäisee stressin kasautumista, mutta samalla jooga on myös oiva keino lievittämään jo ilmenneitä stressin oireita.

 

Tiedot

Alkaa:
22.9.2022 klo 19:00
Loppuu:
24.11.2022 klo 20:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Joogahuone
Punavuorenkatu 4 B
Helsinki,
+ Google Map