Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Uusimaa / Helsinki: Joogaryhmä

24.8. klo 18:45 - 30.11. klo 20:15

Tervetuloa mukaan suolistosairautta sairastaville suunnattuun joogaan torstaisin 24.8.–30.11. (15 krt) klo 18.45–20.15 Joogahuoneella, Punavuorenkatu 4 B sisäpiha. Olet tervetullut mukaan, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus.

Yhä useampi on löytänyt joogasta itselleen sopivan keinon stressin lieventämiseksi, jolla rauhoittaa kuormittunutta kehoa ja levotonta mieltä arjen keskellä. Myös tämän tunnin tavoitteena on lisätä keho- ja itsetuntemusta. Rauhalliset liike- ja hengitysharjoitukset tasapainottavat hermoston toimintaa ja aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka tukee kehon ja mielen tasapainoa.

Joogaharjoitukseen ei tarvita sen kummempia välineitä, vain mukavat rennot vaatteet ja avoin mieli. Joogahuoneelta löytyy joogamatot, viltit, tyynyt, bolsterit ym. tarvittava. Mielen hiljentyessä keho rauhoittuu.

Tilan yhteydessä on yksi wc. Osallistujat saavat tunneista myös videotallenteen, joka on katsottavissa viikon ajan.

Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Toteutumisen edellytyksenä vähintään kymmenen osallistujaa.

Osallistumismaksu kaudelta on 125 €/jäsen ja 175 €/ei-jäsen. Lasku lähetetään sähköpostitse ennen ryhmän alkua.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.8. lomakkeella. Lisätietoa voit kysyä järjestösuunnittelija Leena Tuutijärveltä: leena.tuutijarvi@ibd.fi

Tiedot

Alkaa:
24.8. klo 18:45
Loppuu:
30.11. klo 20:15
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Joogahuone
Punavuorenkatu 4 B
Helsinki,
+ Google Map