Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIIRRETTY Tuettu loma omatoimisille aikuisille

26.7.2021 - 31.7.2021

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry tarjoaa IBD ja muut suolistosairaudet ry:lle tuetun loman aikuisille. Loma siirrettiin huhtikuulta heinäkuulle koronatilanteen vuoksi.

Voimaa vertaisuudesta –loma omatoimisille aikuisille 26.-31.7.2021 pidetään Lehmirannan lomakeskuksessa Salossa. Loma on suunnattu IBD:tä sairastaville. Loman tavoitteena on tarjota mahdollisuus arjen irtiottoon ja vertaisseuraan. Virkistys, lepo ja vertaistuki lisäävät lomalaisen voimavaroja ja osallisuutta.

HUOM! Ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana, ja hakuaikaa on jatkettu 30.5. asti. Hae siis mukaan MTLH:n kotisivujen hakulomakkeella!

Lomalle otetaan 20 aikuista. Loman omavastuuosuus on 20 €/vrk aikuisilta. Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

Lomakohteissa noudatetaan koronan suhteen viranomaisten ohjeita ja tehdään erityisjärjestelyitä, jotta lomailu on turvallista. Hygieniaan, turvaväleihin, ohjelmien järjestämiseen on muun muassa kiinnitetty erityistä huomiota. Lomalainen arvioi kuitenkin itse, voiko hän osallistua lomalle. Mikäli lomalainen kuuluu vakavan koronavirustaudin riskiryhmään, hänen kannattaa keskustella hoitavan lääkärin kanssa, onko osallistuminen suositeltavaa. MTLH tarjoaa lomalaisille maskit.

Tuettuja lomia järjestävät erilliset lomajärjestöt. Lomia myönnetään sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein eri sairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen. Tuetulle lomalle voi päästä joka toinen vuosi. Yhdistys hakee vuosittain lomajärjestöiltä tuettuja lomia vertaistuellisiksi lomiksi. Lomalla voi olla mukana oman yhdistyksen vertaisohjaaja, joka järjestää tarvittaessa loman aikana ryhmälle omaa vertaisohjelmaa lomapaikan järjestämän ohjelman lisäksi.

Perustietoa erityisryhmien tuetuista lomista saat MTLH:n sivuilta.

Yhdistyksessä lisätietoja lomista antaa järjestösuunnittelija Leena Tuutijärvi: leena.tuutijarvi(a)ibd.fi tai puhelimitse 040 670 8628. Lomille voi hakea tästä >>

Tiedot

Alkaa:
26.7.2021
Loppuu:
31.7.2021
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Lehmirannan lomakeskus
Lehmirannantie 12
Salo,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto