Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Svenskspråkiga Teams-kamratmöten

22.8. klo 17:30 - 24.10. klo 19:30

Kamratmöten till dig som vill leva ett gott liv trots tarmsjukdomen. Under hösten arrangeras fyra peer support-möten på Teams. I dem möten har vi möjlighet att stanna upp kring våra frågor och tankar. I gruppen hjälper likasinnade att reflektera över sitt välmående med egna källor såväl som tillsammans med andra. Vi utför övningar, reflekterar över tankar baserade på vetenskaplig kunskap och delar med varandra våra egna livserfarenheter.

Är det möjligt att leva ett gott liv och i så fall hur trots dem symptomen som tarmsjukdomen innebär? Hur orkar jag tar hand om mig själv och hur gör jag det? Var hittar jag motivationen att ta hand om mig när livet kräver ibland för mycket? Vad är mitt gott liv egentligen?

Det är bland annat dem här frågorna som vi som har en kronisk sjukdom funderar. Vad funderar du på? I dem fyra kamratmöten som börjar på hösten har vi möjlighet att stanna upp kring våra frågor och tankar. Det handlar om att vi får nya insiker, att vi lär tillsammans och att vi kan vara ofärdiga samtidigt som vi delar glädjen av gemenskap.

Mötena hålls på torsdagar den 22.8., 12.9., 3.10. och 24.10. kl. 17.30-19.30. Du kan delta vid enskilda eller alla tillfällen. Gruppen leds av Varpu Valkeinen, som är bland annat en lösningsfokuserad coach. Anmäl dig senast den 8 augusti via formuläret.

Tiedot

Alkaa:
22.8. klo 17:30
Loppuu:
24.10. klo 19:30
Tapahtumaluokka: