Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sometiimin perehdytys

15.6.2023 klo 17:00 - 19:00

Kiinnostaisiko sinua toimia sometiimissä yhdistyksen vapaaehtoisena? Ilmoittaudu mukaan perehdytykseen!

Sometiimiläiset tuottavat sisältöä yhdistyksemme somekanaviin suolistosairauksiin liittyvistä aiheista. Käytössä on Facebook, Instagram, Youtube ja Tiktok. Sisältöä voi tehdä itselle sopivista aiheista haluamassaan muodossa, eikä sometiimissä toimiminen ole sidottua aikaan tai paikkaan. Some tarjoaa tärkeää vertaistukea ja mahdollisuuden lisätä tietoisuutta eri suolistosairauksista. Sometiimiläisillä on tässä tärkeä rooli. Sometiimiläisten julkaisuihin pääset tutustumaan esimerkiksi Instagramin puolella #ibdsometiimi.

Sometiimin jäseniltä toivomme luontevaa toimintaa yhdessä tai useammassa somekanavassa. Asuinpaikalla, iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Ainoa toive on, että suolistosairaus on osa elämääsi joko henkilökohtaisella tasolla tai läheisen kautta. Sometiimiläiset ovat yhdistyksemme vapaaehtoisia ja kaikki vapaaehtoisemme ovat myös yhdistyksemme jäseniä.

Sometiimin perehdytys järjestetään torstaina 15.6. klo 17-19 etänä Teamsin kautta. Perehdytyksessä pääset tutustumaan sometiimin toimintaan.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake viimeistään su 11.6.!

Lisätietoa: viestintäsuunnittelija Maiju Ratala, maiju.ratala@ibd.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.6.2023
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,