Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sekasin-ryhmächat 12–29-vuotiaille

24.2.2022 klo 18:00 - 20:00

Hei sinä 12–29-vuotias – tule juttelemaan Sekasin-ryhmächattiin to 24.2. klo 18–20 aiheesta suolistosairaudet!

Sekasin-chat on valtakunnallinen keskustelualusta 12–29-vuotiaille. Ryhmächatissa voit keskustella anonyymisti muiden nuorten kanssa. Chatissa päivystävät järjestöjen ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset. Myös yhdistyksemme työntekijä on mukana linjoilla helmikuisessa ryhmächatissa.

Suolistosairaudet ovat yhä nuoremmilla yleistyvä ilmiö ja niihin voi liittyä paljon häpeää. Miten päästä siitä irti ja rikkoa hiljaisuus suolistosairauksien ympärillä? Miten siis puhua suolistosairaudesta muille?

Olitpa sitten itse suolistosairauden omaava tai joku lähipiiristäsi, niin muistathan ettei kenenkään tarvitse jäädä sairauden kanssa yksin! Ryhmiksessä pohditaan myös, miten sopeutua elämään suolistosairauden kanssa ja antaa sille hyväksyntänsä? Miten suolistosairaus vaikuttaa arkeen ja mistä saada siihen tukea? Näistä ja paljon muusta tuu juttelemaan linjoille<3

Pääset mukaan juttelemaan www.sekasin247.fi/! Jonottajien ryhmächat-kuvake avautuu koneella oikeasta reunasta ja kännykällä alakulman kuvakkeesta.

Tiedot

Päivämäärä:
24.2.2022
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.sekasin247.fi

Järjestäjä

Sekasin Kollektiivi