Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Satakunta / Pori: Pikkujoulut

8.12.2023 klo 18:00

Tervetuloa pikkujouluihin pe 8.12. klo 18 ravintola Martinaan, Itäpuisto 8, 28100 Pori! Tarjolla on kaksi menuvaihtoehtoa, jotka löydät alta.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu – sitovat ilmoittautumiset viimeistään 3.12. lomakkeella.

Saat laskun ruokailusta ilmoittautumisessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Tarkistathan kaikki sähköpostisi kansiot ja välilehdet. Lasku tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa.

Jos käytössäsi ei ole sähköpostia tai haluat muusta syystä paperisen laskun, ota yhteyttä järjestösuunnittelija Leenaan: leena.tuutijarvi@ibd.fi, p. 040 670 8628.

 

MENU 1 Possua:

Hinta 29 €/jäsen, 39 €/ei-jäsen

Alkuun valkosipulileipä. Rapeaksi paahdettua focacciaa, valkosipulivoilla, talon omalla pestolla sekä parmesanjuustoa ja rucolaa  L, saatavana G jos vaihtaa valkosipulileivän gluteenittomaan leipään

Pääruokana Martinan Klassikkopossua. Suomalaista porsaan sisäfileetä, kermaista kastiketta, hillosipulia, parsakaalta ja lohkoperunaa. L, G

Jälkiruokana Lämmin kauraomenapaistos ja vaniljajäätelöä L, G Kahvi/tee

 

MENU 2 Lohta:

Hinta 32 €/jäsen, 42 €/ei-jäsen

Alkuun valkosipulileipä. Rapeaksi paahdettua focacciaa, valkosipulivoilla, talon omalla pestolla sekä parmesanjuustoa ja rucolaa  L, saatavana G jos vaihtaa valkosipulileivän gluteenittomaan leipään

Pääruokana Lohta. Pariloitua lohta, kauden juureksia, paahdettuja punajuuria, sitruunaa, tilliä ja tillicremefraisea  L, G

Jälkiruokana Lämmin kauraomenapaistos ja vaniljajäätelöä  L, G  kahvi/tee

 

Menu 2 on mahdollista saada kasvisversiona. Tällöin pääruokana on mausteinen kasvisruukku, jossa on kauden kasviksia mausteisessa tomaattikastikkeessa rapean taikinakannen alla ja uuniperuna (vegaaninen, ei mahdollista saada gluteenittomana).

 

Molemmat menut ovat laktoosittomia, ja saatavana gluteenittomana, jos vaihtaa alkuruoan valkosipulileivän gluteenittomaan leipään (pois lukien kasvisruokavaihtoehto).

Jos sinulla on erityisruokavalio (esim. kasvisruoka), ilmoitathan sen ilmoittautumislomakkeella.

 

Menut sisältävät salaattipöydän alkuun, jääveden ja kahvin/teen jälkiruuan kanssa.

Muut juomat ovat omakustanteisia ja tilattavissa paikan päällä.

 

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Tiedot

Päivämäärä:
8.12.2023
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Martina Pori
Itäpuisto 8
Pori,
+ Google Map